Presse

13/09/2019

Panasonic sets a new standard for semi rugged mobile computing with the launch of its TOUGHBOOK 55 notebook. For the first time, users will be able to customise their device for different tasks while in the field. The semi-rugged notebook in a slim and lightweight design will radically improve workforce flexibility and productivity, as well as delivering maximum return on investment for businesses.

15/05/2019

Stefan Lindau, 51, er ansatt som ny nordensjef i Panasonic Computer Products Solution. Hans hovedfokus vil være å styrke selskapets nordiske posisjon på robuste enheter.

– Jeg kommer til å jobbe med et fantastisk team, og sammen skal vi finne flere partnere og kunder for å få enda flere av våre produkter ut på det nordiske markedet. Min visjon er at flere skal oppleve hvilken forskjell vår produktportefølje utgjør i en kritisk arbeidssituasjon, sier han.

14/03/2019

Panasonic, Europas ledende produsent av robuste og hardføre PC-er og andre håndholdte enheter, lanserer neste generasjon av Panasonic sin programvare COMPASS som lar deg bruke operativsystemet Android på en mer effektiv måte.

Oppdateringen i COMPASS (Complete Android Services and Security) inkluderer et nytt verktøy for rask tilpasning av enheter, forbedrede sikkerhetsoppdateringer i opptil ti år etter utsendelse og en ny portal for godkjenning av applikasjoner til Panasonic Android-enheter.

21/02/2019

Takket være det robuste nettbrettet Panasonic TOUGHBOOKG1 kan brannvesenet i Sandefjord gjøre en mer effektiv jobb. GPS-funksjonalitet som viser raskeste vei, oppdragsinformasjon og samhandlende ressurser gjør at nødetaten kan forberede seg på hva de møter på oppdraget.

Brannvesenet i Sandefjord har alltid en Panasonic TOUGBOOK G1 med seg i brannbilen på utrykninger. Enheten som er festet på dashbordet i en dockingsstasjon viser raskeste vei, samt hvor det er bommer og broer. Det samtidig som den gir en oversikt over hendelsesstedet og mottar informasjon fra nødsentralen.

Pages