• Specialist engineering

Utviklet av Panasonic-spesialister for sektorspesialister

Toughbook- og Toughpad-notebook og -nettbrett er ikke som vanlige enheter. Spesialistteknikerne og produksjonsekspertene våre utformer og bygger hver eneste del av hver eneste modell. Derfor er hver eneste form, funksjon og egenskap utviklet for én bestemt grunn.

Og hvordan vi vet hva som trengs? Helt siden begynnelsen har vi jobbet med fokus på «kundens stemme» – hørt på hva dere ønsker før vi har levert banebrytende teknologi på mange områder. På denne måten finner vi stadig den perfekte balansen mellom optimale resultater på alle områder og den ultimate kundeopplevelsen til enhver tid.

 

Robust teknologi

Navnet til Toughbook ga seg selv. Derfor er samtlige aspekter av en Toughbook eller Toughpad utviklet fra innsiden og ut for å være robust, heller enn å være et standardprodukt ombygget for å virke robust.

For eksempel er alle komponentene i enhetene våre fleksibelt montert, for bedre slitestyrke. Kabinettene og chassisene er utformet med overlegen vristyrke, og vi bruker gullbelagte koblinger i produktene for å unngå rust. Til og med strømadapterne våre og USB-tilkoblingene er testet og spesialprodusert (bygget for å tåle 30 000 innsettinger), for å levere den ultimate robuste opplevelsen.

Selvsagt er produktene våre også sertifisert. Enhetene våre scorer så høyt som IP68 for vann- og støvbestandighet, og har en MIL-STD 810G-sertifisering for fall.

   

Skjermteknologi

Skjermteknologien du finner i Toughbook- og Toughpad-enheter, er en finstemt kombinasjon av robuste kapasiteter og maksimal brukervennlighet. For å motstå arbeidslivets slag og støt er skjermene våre derfor montert i en magnesiumlegering, heller enn at de er skrudd fast i kabinettet. På denne måten kan de absorbere støt mye bedre enn andre bærbare PC-er og nettbrett.

Berøringsskjermteknologien du finner i produktene våre, tilfredsstiller de to utfordringene ved førsteklasses nytte og robust slitesterkhet. Panasonics kapasitive skjermer er perfekte for presise resultater og respons under alle forhold, mens eiendomsbeskyttet teknologi gjør det mulig for brukere å betjene dem selv når de har på tunge vernehansker. Teknologi for signaturgjenkjennelse tilfører noe ekstra til feltfunksjonene, og nedpolerte skjermer som er lesbare utendørs, gjør Toughbook og Toughpad brukervennlige utendørs når du er på farten.

Det er i siste instans kundens behov som er viktigst når vi må inngå kompromiss. I noen tilfeller er for eksempel ikke ultrahøy lysstyrke et viktig krav, mens effektiv strømforbruk er akkurat det. Det vi sparer inn på skjermens lysstyrke, balanseres derfor ut i enhetens strømforbruk.

   

Batteriteknologi

Der kommer ikke som en overraskelse at batteriteknologi er en kjernekomponent i spesialistteknologien vår. Panasonic er tross alt verdens største batteriprodusent. Derfor kan levere den mobile batteriteknologien som er kritisk viktig for vellykket ytelse i felten bedre enn noen andre.

Enhetene våre har batterier med lang brukstid, ofte med funksjoner som byttbare under bruk og utbyttbare/utskiftbare – enkelte modeller har også et valgfritt sekundærbatteri. I motsetning til mange av konkurrentene våre optimaliserer vi produktutformingen i henhold til systemreferansedesignen vi mottok fra partnerne som produserer kretskort og motstandsenheter, for å forlenge batteribrukstiden.

   

Teknologi for forretningsgrensesnitt

Når vi konfigurerer Toughbook- og Toughpad-produktene våre, kan vi inkludere nesten alt kunden kan forestille seg. Dette inkluderer alle standardporter i bransjen, i tillegg til eldre porter (True Serial osv.), og støtte for HDMI, VGA og fullstørrelses USB (Type C).

Ved å basere enhetene våre på et «modulært» konsept kan de ekstra nivåene av tilpasningsmuligheter gjøre produktene til vertikalt fokuserte løsninger, tilpasset svært spesifikke bruksområder. Dette er langt fra ineffektiviteten til ikke-spesialiserte bærbare PC-er og nettbrett, som krever ustabile og upraktiske tillegg.

   

Trådløs teknologi

Verdensledende robust teknologi betyr ingenting hvis du ikke kan forbli tilkoblet til data, applikasjoner og kritisk viktige forretningssystemer. Vi er den eneste produsenten av trådløse mobile datamaskiner som utformer og produserer sine egne antenner.

Den innebygde trådløse funksjonaliteten i alle Toughbook- og Toughpad-enheter er testet til grensen i Panasonics eget ekkofrie kammer – det største i verden, og helt unikt i bransjen for produksjon av bærbare PC-er og nettbrett.

Ved bruk av innebygd, integrert trådløs teknologi kan vi eliminere intern interferens ved kommunikasjon, holde forbindelsen i felten i mer ekstreme situasjoner, over lengre tid og ved høyere hastigheter.

   

Teknologi for dynamisk ytelse

Du trenger en enhet med den høyeste ytelsen du kan få, med den mest passende formfaktoren. Vi er eksperter på å finne den balansen. Når det for eksempel kommer til termiske faktorer, er produktene våre finjustert. I noen tilfeller kan en vifteløs utforming holde vekten og strømforbruket på et minimum, mens den robuste beskyttelsen er på høyeste nivå. I andre, når du trenger en vifte for å sikre optimal ytelse, er den kontrollert (heller enn «av» og «på») slik at det ikke går på kompromiss med robustheten.

Slik sikrer også enhetens varmebehandling den beste mulige brukeropplevelsen. Et «kammer for termisk damp» overfører varmen bort fra moduler med høye temperaturer, til områder som ikke er brukerintensive, og brukeren finner dermed ikke varme punkter ved bruk av enheten.

   

Teknologi for vekt

Ved å holde vekten lav blir brukernes arbeidsliv enklere – særlig hvis du jobber med en Toughbook eller Toughpad i felten, i åtte timer eller mer.

Derfor er alle aspekter av produktene våre utformet for å holde vekten lav. Sprøytestøping av magnesiumlegering gjør det mulig for oss å skape svært detaljerte og komplekse chassis, som fremdeles er ekstremt lette. Samtidig gjør presis strukturell analyse det mulig for oss å borre hull i enhetene for å redusere total vekt uten å redusere robustheten (en tilnærming vi deler med flyindustrien). Vi går til og med så langt at vi polerer glasset på de robuste forretningsmodellene for å redusere vekten.