TOUGHBOOK Edge – skreddersydde tjenester som gjenspeiler din ekspertise

TOUGHBOOK Edge er vårt dedikerte program for spesialistforhandlere av TOUGHBOOK-nettbrett og håndholdte enheter.

For å hjelpe deg med å utnytte det fulle potensialet i dette blomstrende markedet har du tilgang til de omfangsrike fordelene ved TOUGHBOOK Edge via nettportalen vår, støttet av kanalteamets tjenester.

Fordeler som er tilpasset virksomheten din

TOUGHBOOK Engage er delt inn i tre lag, som gjenspeiler virksomhetens ekspertise innen håndholdte enheter og nettbrett og hvordan vi kan styrke kundeforholdene dine.

Edge Premier

Som Edge Premier-partner – programmets høyeste nivå – har du tilgang til nettbasert opplæring, kanalfokuserte webinarer og mye mer. Du vil også være kvalifisert til å motta markedsføringsmidler for å støtte virksomhetens vekst. Det aller viktigste er at Edge Premier-partnere ikke bare har eksklusiv tilgang til kvalifiserte kundeemner, med at de også nyter godt av den uvurderlige støtten fra en dedikert TOUGHBOOK-selger, noe som gir deg et forsprang på konkurrentene.

Last ned brosjyren for EDGE-programmet >>

Edge Certified

Når du blir Edge Certified-partner, markedsfører vi virksomheten din på nettstedet vårt, slik at du blir synlig for hundretusener av potensielle nye kunder hele året. Ikke bare det, du vil også være kvalifisert til å motta markedsføringsmidler og dra fordel av personlige invitasjoner til eksklusive kanalarrangementer, og få unik innsikt i våre kommende planer og produktutviklinger.

Last ned brosjyren for EDGE-programmet >>

Edge Registered

Edge Registered-partnere får forretningsfordeler fra første dag. Rask registrering av avtaler og tilgang til salgs- og markedsføringsressurser er blant de mange fordelene vi tilby deg, sammen med nettbasert salgsopplæring og teknisk støtte før salg. Et offisielt TOUGHBOOK-partnersertifikat og -logo vil også gjøre statusen din kjent for resten av verden.

Last ned brosjyren for EDGE-programmet >>