Windows Autopilot

Windows Autopilot – et enkelt, skybasert verktøy – revolusjonerer måten Windows 10 konfigurerer og klargjør Pro-bærbare PC-er og nettbrett på.

TOUGHBOOK-enhetene blir levert til sluttbrukeren med alle nødvendige konfigurasjonsinnstillinger allerede lastet opp til nettskyen. Det betyr ganske enkelt at de åpner boksen, logger inn, laster ned profilen og begynner å jobbe.

Med dette får brukerne dine den beste opplevelsen rett fra boksen og IT-teamet kan konsentrere seg om andre, viktige prosjekter.

Enkelt for sluttbrukere. Problemfritt for IT. Tids- og kostnadseffektivt for organisasjonen din.
Rask implentering
Skalerbar
Spar kostnader, tid og ressurser på IT
Enkelt for sluttbrukere
Strømlinjeformet enhetsadministrasjon
Trygg og sikker

Hvorfor Windows Autopilot?

Rett ut av boksen. Klar til bruk.

Med Windows Autopilot er alle konfigurasjonsinnstillinger for Windows 10 Pro TOUGHBOOK allerede lastet opp til skyen.

Enheten sendes deretter direkte til sluttbrukeren. De bare slår den på, logger inn og deretter lastes alle apper og innstillinger automatisk ned med brukerens spesifikke bedriftsoppsett.

Windows Autopilot gjør det enkelt for sluttbrukere å sette opp nye enheter uten hjelp og bistand fra IT.
Distribuert med programmer som allerede er installert samt synkroniserte profiler for optimal øyeblikkelig effektivitet.

Vellykket ved skala

TOUGHBOOK Windows Autopilot gjør det mulig å konfigurere, oppdatere og tilbakestille maskinparken, uansett størrelse, umiddelbart.

En «null handlingsaktivitet» for IT

Reduser tids-og kostnadskravene til den allerede belastede IT-avdelingen uten å måtte ofre tilpassing, kraft og sikkerhet.

Frigjør viktige IT-ressurser

Som regel sendes enhetene fra leverandøren til IT-avdelingen.

IT-teamet må deretter bruke tid og ressurser som allerede er på et begrenset budsjett, på manuelle oppsett og personlig tilpasning.

I mellomtiden venter … og venter … sluttbrukerne dine

Med Windows Autopilot er det ikke nødvendig for IT-eksperter å re-installere eller sette opp nye enheter før de leveres til brukerne.

Og det er bare starten …

Windows Autopilot åpner opp for flere Microsoft Cloud-baserte tjenester som gjør det mulig for kundene å tilbakestille, gjenbruke og gjenopprette enheter gjennom hele livssyklusen. Muliggjør sømløs maskinvare-og programvareadministrasjon, med lite-til-ingen infrastruktur og med få (om noen) prosesser for vedlikehold.

Ett minutt til overs?

Ta en rask titt på vår korte video for å finne ut mer.

Kunder som ønsker å bruke Windows Autopilot må ha følgende:

- Azure AD Premium (P1 eller P2-abonnement) – og tilgang til Azure AD-infrastruktur via LAN eller Wi-Fi
- Microsoft Intune, eller en alternativ autopilot-kompatibel MDM-løsning

Styr maskinparken på en enkel måte

Windows Autopilot er nå tilgjengelig for alle Windows 10 Pro TOUGHBOOK-enheter.

Kontakt oss:

Proservices

ProServices Solution-utvikling

Vårt team av ekspertingeniører kan utvikle og levere nøyaktig den løsningen som dine ansatte trenger, fra smarte dokkingløsninger til integrering av tredjepartsprodukter. Og siden alt håndteres internt, kvalitetssikres løsningen din til vår høyeste Toughbook-standard.

Mer informasjon

ProServices Solution-tilpassing

Utstyr de ansatte med det ultimate verktøyet, som leveres med tilpasset varemerke, installasjon, programmer, sikkerhetsinnstillinger og data. Alt administreres av en dedikert prosjektleder slik at enhetene dine er klare til bruk rett fra esken.

Mer informasjon

ProServices Premium-støtte

Ekspertene våre håndterer all tilpasning internt, og kan gi deg råd på alle trinn. Fra pakking og sporing til teknisk støtte vil vår portefølje med tjenester i verdensklasse forbedre effektiviteten din fra dag én.

Coming Soon

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til Toughbook-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

Finn ut mer

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

Finn ut mer