• Bør du velge en forbrukerenhet, eller trenger du noe litt mer robust?

Vil du velge en forbrukerenhet eller trenger du noe litt mer robust?

Det kan være fristende å bruke enheter som er beregnet på forbrukere – vi er alle vant til dem i dagliglivet.

Men tenk på det på denne måten. Hva er det du ser når du ser deg rundt på varehuset eller produksjonsanlegget? Beskyttelseshjelmer, godt synlige klær, verneklær, robust fottøy – ikke vanlige klær som du kan finne på mannen i gata. Det samme bør gjelde for datamaskinene du bruker.

Forbrukerenheter er ikke utformet for utfordrende arbeidsmiljøer. De har ikke robustheten, tilkoblingen, egenskapene for å brukes i all slags vær eller fleksibiliteten bedriften din trenger. Så du vil ganske raskt finne ut at de opprinnelige IKT-investeringene dine er verdiløse.

Prøvd. Testet. Pålitelig.

Enheter som Panasonic Toughpad-nettbrett, er imidlertid en helt annen sak. Hvorfor? Her er bare noen få grunner...

Robust tvers igjennom

Falltestet fra 180 cm høyde og fra 26 vinkler. Vann-, neddykkings- og støvbestandig. Vibrasjonstestet for å sikre jevn drift i kjøretøy uten fjæring, og i stand til å tåle ekstreme temperaturer. Disse enhetene er utrolig slitesterke, uansett produksjonsmiljø. Pålitelig teknologi betyr dessuten færre maskinvaresvikter og ikke-planlagt nedetid.

Rugged from the inside out
Work without limits
Arbeid uten grenser

Enhetene våre har herdede, antireflekterende og hanskeaktiverte berøringsskjermer, og oppfyller IP-standarden. De er brukervennlige i alle slags produksjonsmiljøer. Innendørs og utendørs. Uansett vær. Uansett tidspunkt.

Flere skift, flere arbeidere

Utvidet batteriytelse, smartkortlesere og fingeravtrykkskannere, betyr at disse enhetene kan håndtere flere skift og arbeidere på én og samme dag, uten avbrudd.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomisk mobilitet

Våre robuste og fleksible dokkingstasjoner og holdere er ergonomisk utformet og grundig testet, og gir et komplett, sikkerhetskompatibelt system som enkelt kan byttes mellom gaffeltrucker.

Dedikert tilbehørutvalg

Fra strekkodelesere og RFID-lesere til programvare for forbedret sikkerhet og tilkobling, er alt tilbehør testet og sertifisert av Panasonic til Toughbook- og Toughpad-standarder, noe som sikrer fullstendig kompatibilitet.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Nyeste systemer og teknologi

Velg mellom de nyeste operativsystemene fra Windows® eller Android™ og de mest aktuelle Intel® prosessorene.

Optimalisert tilkobling

Der hvor andre enheter kommer til kort, holder Toughbook og Toughpad seg tilkoblet. Vi tilbyr modeller med kombinasjoner av LAN, trådløst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS, og med kjøretøysdokkingstasjonene våre tilbyr vi gjennomgangsmuligheter med dobbel antenne (tilleggsutstyr) for å styrke tilkoblingen ytterligere.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Spesialiststøtte og -tjenester

Panasonic ProServices tilbyr profesjonelle tjenester som tilfører verdi, som inneholder administrert distribusjon, teknisk støtte, aktivaadministrasjon og brukeropplæring, som sikrer jevn og vellykket utrulling av prosjekter.