• Vil du velge en forbrukerenhet eller trenger du noe litt mer robust?

Vil du velge en forbrukerenhet eller trenger du noe litt mer robust?

Det kan være fristende å bruke enheter som er beregnet på forbrukere – vi er alle vant til dem i dagliglivet. 

Men tenk på det på denne måten. Hva er det du ser når du ser deg rundt på varehuset eller produksjonsanlegget? Beskyttelseshjelmer, godt synlige klær, verneklær, robust fottøy – ikke vanlige klær som du kan finne på mannen i gata. Det samme bør gjelde for datamaskinene du bruker.

Forbrukerenheter er ikke utformet for utfordrende arbeidsmiljøer. De har ikke robustheten, tilkoblingen, egenskapene for å brukes i all slags vær eller fleksibiliteten bedriften din trenger. Så du vil ganske raskt finne ut at de opprinnelige IKT-investeringene dine er verdiløse.

Enheter som Panasonic Toughpad-nettbrett, er imidlertid en helt annen sak. Hvorfor? Her er bare noen få grunner...

Robust på innsiden og utsiden

Enhetene våre er robuste nok til å brukes i svært utfordrende arbeidsmiljøer – de er testet for fall fra 180 cm fra 26 vinkler, vibrasjonstestet for å sikre drift i ufjærede kjøretøy og egnet til å motstå ekstreme temperaturer.

Rugged from the inside out
Work without limits
Arbeid uten grenser

Med berøringsskjermer som fungerer med hansker, i regn og i direkte sollys, sikrer de IP-rangerte enhetene våre kontinuerlig drift. Innendørs og utendørs. Uansett vær. Uansett tidspunkt.

Ergonomisk mobilitet

Våre robuste og fleksible dokkingstasjoner og holdere er ergonomisk utformet og grundig testet, og gir et komplett, sikkerhetskompatibelt system som enkelt kan byttes mellom gaffeltrucker.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Dedikert tilbehørutvalg

Fra strekkodelesere og RFID-lesere til programvare for forbedret sikkerhet og tilkobling, er alt tilbehør testet og sertifisert av Panasonic til Toughbook- og Toughpad-standarder, noe som sikrer fullstendig kompatibilitet.

Nyeste systemer og teknologi

Velg mellom de nyeste operativsystemene fra Windows® eller Android™ og de mest aktuelle Intel® prosessorene.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Optimalisert tilkobling

Der hvor andre enheter kommer til kort, holder Toughbook og Toughpad seg tilkoblet. Vi tilbyr modeller med kombinasjoner av LAN, trådløst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS, og med kjøretøysdokkingstasjonene våre tilbyr vi dual pass trough antenne (tilleggsutstyr) for å styrke tilkoblingen ytterligere.

Spesialiststøtte og -tjenester

Panasonic ProServices tilbyr profesjonelle tjenester som tilfører verdi, som inneholder administrert distribusjon, teknisk støtte, aktivaadministrasjon og brukeropplæring, som sikrer jevn og vellykket utrulling av prosjekter.

Specialist support and services