Toughbook Innovation Forum

Diskuter, debatter og bestem fremtiden for robust mobilitet med Panasonic 

 

Panasonic har bygget seg opp et omdømme som verdensleder innen robust databehandling ved å lytte nøye til sine kunder og partnere. Vi holder denne fremgangsmåten gående med en serie Toughbook Innovation Forums over hele Europa, og tilbyr deg muligheten til å ligge helt i teten innen mobil teknologi for bransjen din.

Bli med i arrangementene, og du vil være i godt selskap sammen med toppledere, beslutningstagere og spesialister fra ledende virksomheter. Dette gir deg innsikt i fremtidig teknologi innen mange forskjellige bransjer. I tillegg vil du få anledning til å se vårt nye produktspekter før alle andre.

Ta en titt på menyen til venstre for å forsikre deg om at du ikke går glipp av det som kan være den viktigste dagen din i år.

 

 

 

Hva er Toughbook Innovation Forum?

Det er en rekke globale og bransjeanerkjente Panasonic-arrangementer som har som formål å utforske de nyeste fremskrittene innen digital innovasjon, mobil databehandling og robust teknologi.

Viktige beslutningstagere fra alle bransjer anser dem som uunnværlige for de som ønsker å oppdage nyskapende mobil teknologi som kan støtte opp under forretningsomlegginger.

Arrangementene er en ideell mulighet til å lære av og snakke med interesserte teknologikjøpere fra en rekke sektorer. 

 

Kunder og deltagere

Toughbook Innovation Forum har tiltrukket seg tusenvis av deltagere over hele Europa, som representerer noen av de største merkene i verden.

 

 

360º nettverksbygging med kolleger, likesinnede og partnere i samme bransje

 

Toughbook Innovation Forum er den ideelle plattformen for bedrifter å utvide nettverket sitt på. Her kan de snakke med andre selskaper som har brukt Toughbook- og Toughpad-produkter, få ideer fra andre bransjeeksperter og møte Panasonic-teamet.  

Programpresentasjoner, interaktive arbeidsgrupper og utstillingsområder

 

Gjestetalerne leverer engasjerende og tankevekkende presentasjoner om digital innovasjon, og du kan også se frem til interaktive verksteder og muligheten til å prøve produktene, slik at du kan oppleve Toughbook- og Toughpad-egenskapene på egen hånd. 

Utforsking av nye trender og fremtidige strategier 

 

Arrangementene er den ideelle plattformen for å debattere morgendagens digitale landskap samtidig som ledere, kunder, journalister og bransjekommentatorer blir informert om fremtidige planer og tilbud for den digitale sektoren.

 

 

 

Produktoppdateringer

 

Førpremierer, mulighet for testing av de nyeste, topphemmelige robuste tilbudene som er under utvikling, og mulighet til å prøve produktene i utstillings- og partnerområdene

 

Lukrativ sponsing og markedsføringspakker 

 

Tidligere sponsorer og utstillere har inkludert Vodafone, Brother og NetMotion Wireless. 

 

Eksklusive kasusstudier

 

Toughbook- og Toughpad-kunder fra en rekke organisasjoner deler sine erfaringer med deltagerne.

 

 

 

Toughbook-prisutdeling for å hylle partnerinnovasjon

 

En mulighet til å anerkjenne samarbeidspartnere og feire fantastiske resultater som kan oppnås med Toughbook- og Toughpad-partnerskap.

Offisielle arrangementsapper

 

Muliggjør samhandling blant deltagerne i sanntid, samtidig som den samler inn viktig tilbakemelding om arrangementet, presentasjonene og produktene som presenteres av partnere og utstillere.

Og ikke nok med det!

 

Du kan alltid regne med å få servert god mat og utmerket underholdning – vi har til og med bydd på tryllekunstnere og roboter. 

 

imgmaptif