Toughbook CF-31, med økt ytelse og fleksibilitet

Panasonic avslører flaggskipet Toughbook CF-31, med økt ytelse og fleksibilitet

Økt datakraft, administrasjonsfunksjoner og konnektivitet

Panasonic annonserte i dag Toughbook CF-31mk2, som gir de robuste flaggskipsenhetene økt ytelse og fleksibilitet. CF-31-enheten får enkel tilgang til applikasjoner og data i de mest ekstreme mobildatabehandlingsmiljøene, og foretrekkes derfor av gass- og strømselskaper, nødtjenester og militært personell. CF-31 sørger for at mobile arbeidere kan yte optimalt til enhver tid, uansett om de jobber i dårlig vær, under våte forhold, under bakken eller der hvor begrenset plass vanligvis hindrer produktivitet. CF-31mk2-enheten kommer i to forskjellige modeller (Standard og Performance) og tilbyr økt datakraft, en rekke forbedrede administrasjonsfunksjoner og konnektivitet.

Økt ytelse
Den nye Toughbook CF-31 Performance-modellen tilbyr den ultimate kombinasjonen av grafikk og enestående robusthet, og er spesielt utviklet for feltbaserte arbeidere som har behov for avansert, grafisk ytelse eller tilgang til kartleggingsapplikasjoner. Den beste Performance-modellen i utvalget er drevet av andregenerasjons Intel® Core™ i5-2540M med AMD Radeon™ HD 6750M valgfri grafikk, og kan veksle mellom forbedret og integrert Intel® HD 3000-grafikkytelse for å spare strøm når du er på farten.  Standard-modellen bruker Intel® Core™ i5-2520M vPro med Intel® HD 3000-grafikk.

Flere administrasjonsfunksjoner
CF-31 inkluderer også den nye Toughbook Dashboard*1 som forenkler og praktisk tilpasser hver Toughbook-enhet til de innstillingene brukeren foretrekker, og gir samtidig et raskt og brukervennlig oppstartsgrensesnitt. Toughbook Dashboard gjør det også enkelt å administrere enheten ved hjelp av nyttige verktøy, som den populære Panasonic Power Management Utilities-teknologien og Panasonic PC Viewer-verktøyet.

For militært personell følger også en skjult modus med CF-31-enheten for bruk i oppdragskritiske miljøer. Ved hjelp av denne funksjonen kan Toughbook-enheten gå i ”stillemodus” ved å deaktivere viften, bakgrunnslyset, status-LED, høyttalere og kommunikasjon (3G, W-LAN, Bluetooth) som angitt.

Utviklet for å forbli tilkoblet når man er på farten
For å sikre at mobile arbeidere alltid kan holde kontakten når de er på farten, tilbyr Toughbook 31mk2 en valgfri Ericsson F5521gw HSPA+ (DL: 21 Mbps)-modul med trådløs tilkoblingsbehandling og valgfri Wake On-trådløsfunksjon. Det følger også med en egen trådløs bryter som slår på og av tilkoblingene for å forbedre driftstiden.

Enheten kan også settes i tyveribeskyttelsesmodus ved hjelp av den nyeste Intel® ATP-teknologien.

Kraft som varer
Med en driftstid på 13,5 timer med Windows 7 holder CF-31 Standard-modellen ut like lenge som feltteknikerne selv, selv ved strømbrudd. I tillegg kan du med CF-31mk2 koble en ekstra batteripakke via multimediabasen i Standard-modellen. Med denne funksjonen kan brukeren bytte batteri mens enheten er i gang, og dermed sikres uavbrutt drift ved å veksle batteriene eller forlenge batteriets levetid med opptil 6,5 timer.

Alle enhetene bruker også Panasonic Power Management Utilities-teknologi for å øke effektiviteten ved å administrere alle relevante ressurser som kreves av hovedprosessoren, avhengig av hver enkelt oppgave eller i henhold til individuelle brukerprofiler. I tillegg kjører CF-31 på Panasonics egne høykapasitets battericeller, som er utviklet for å levere maksimal ytelse og sikkerhet.

Skjermsynlighet, selv i direkte sollys
Muligheten til å se data og applikasjoner på skjermen i sollys er viktig for feltarbeidere. CF-31 bruker Panasonics Circular Polarizing-teknologi for å oppnå markedsledende klarhet med lysstyrkedisplayer på 1200 cd/m², og et svært lavt refleksjonsforhold på berøringsskjermen, 13,1” XGA-display. CF-31 inkluderer også et flytende, montert LCD-design for å beskytte mot skjermstøt.

Mer pålitelig og holdbar enn aldri før
Med innfatning i magnesiumlegering, både på innsiden og utsiden, og Panasonics slitesterke belegg, forblir CF-31mk2 den mest solide Toughbook-enheten til dags dato. Den er MIL-STD-falltestet og beskyttet mot vann, støv, vibrasjon og temperatur, noe som gir det en imponerende IP65, MIL STD 810G-rangering.

Med HDD-demping og robust innfatning som optimaliserer fallbeskyttelsen samt en HDD-varmer og Panasonics skumpakning som gir fleksible forseglinger, kan CD-31-enheten brukes selv under de vanskeligste forhold.

CF-31-enheten er utstyrt med et hybrid kjølesystem som kombinerer en passiv og aktiv kjøleprosess. I den passive prosessen distribueres varmen i rør fra varmekritiske områder til kjølehuben.

Fleksibel konfigurering
En feltenhet bør også kunne tilpasse seg raskt endrende omstendigheter.
CF-31 har et innebygd konfigurasjonsspor som kan konfigureres på prosjektbasis når kommandoen blir gitt, for en andre LAN, FireWire eller modem. CF-31-produktpakken*2 består av grensesnitt i form av fire USB-porter, en HDMI-port og en valgfri Smartkortleser, fingeravtrykksleser, GPS og webkamera

Kompatibilitet som teller*3
For å sikre at eksisterende kunder kan fortsette å bruke perifert utstyr, er CF-31 kompatibel med CF-30- og CD-29-bilmontering og annet perifert utstyr som skjermbeskyttere, dokkingstasjoner og batterier fra den tidligere generasjonen for å gi langsiktig og stabil produktlivssyklus.

Støttet av utmerket service
Alle Toughbook-maskiner har en treårsgaranti som dekker maskinvarefeil for systemer som brukes i tråd med utformingen, med garantert reparasjon i løpet av 96 timer og en femårs reservedelsgaranti.

Tilgjengelighet og prising
CF-31-utvalget er tilgjengelig fra slutten av juni 2011.

*1 Kan lastes ned fra Panasonic Toughbook-nettsiden
*2 Avhengig av konfigurasjon
*3 Henvend deg til en Panasonics-selger