Takle utfordringer for drift og vedlikehold av veinettet

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Evnen til å opprettholde transportinfrastrukturen hvor som helst og i alle slags forhold
Ja, det er min utfordring

Toughbook er det ideelle verktøyet for å opprettholde en offentlig transportinfrastruktur. Den gjør det mulig for vedlikeholdsansatte å finne problemer raskt, sjekke digitale dokumenter og tegninger, bestille erstatningsdeler på nett, og veileder vedlikeholdsansatte hurtig til neste jobb med innebygd GPS.  Og alt dette kan gjøres hvor som helst og i alle slags forhold. Feltarbeiderne kan bruke Toughbook hele dagen på batteri, i alle værtyper samt i sterkt sollys og ha et bredt tilkoblingsområde.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Kravet om å minimere forstyrrelser på vei- og jernbanenettet
Ja, det er min utfordring

Å minimere forstyrrelser i trafikken er den største prioriteten for nettverksoperatører. Derfor er tid og effektivitet avgjørende faktorer. Toughbook, med sin enestående tilkobling, evne til å arbeide hvor enn det er nødvendig og enhetskonsoliderende funksjonalitet, gjør det mulig for vedlikeholdsingeniører og teknikere på vei og jernbane å arbeide hurtigere, nøyaktigere og mer produktivt enn noen gang før. Dermed kan nettverksforstyrrelser holdes på et absolutt minimum.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for å forbedre effektiviteten til vedlikeholdsansatte
Ja, det er min utfordring

Toughbook gjør det mulig å omdefinere arbeidsprosesser fullstendig, slik at vedlikeholdsansatte kan bli mer produktive. Tilgang til dokumenter og tegninger er mulig hvor som helst, integrert GPS muliggjør effektiv veiledning for ansatte og lokalisering av ressurser, integrerte kameraer kan spille inn ressurstilstanden umiddelbart og ansatte har sanntidstilgang til informasjon om beholdning og verktøy med Toughbooks kraftige trådløse tilkobling.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i veitransportsektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Du har behov for å ta med apparater ut i felten. Mobilitet er derfor viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.

Tilkobling
Tilkobling

Integrert WLAN- og valgfri HSPA-modul gjør det mulig å utføre oppgaver som å ta og sende digitale bilder, selv ved arbeid i utfordrende utendørsforhold. Dette betyr at du kan redusere forsinkelser på veinettet, og eventuelle bøter du kan bli ilagt.