Takle produksjonssektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Evnen til å sikre fullstendig effektivitet uavhengig av miljø
Ja, det er min utfordring

Du mener kanskje at teknologien ikke kan prestere der de mobile teamene befinner seg. Toughbook er klar til å endre din mening. Tilkobling av militærgrad, holdbarhet, driftssikkerhet og ytelse betyr at den kan brukes der det er nødvendig og maksimere produktiviteten til hver enkelt ansatt.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for nøyaktig ressurshåndtering og logistisk organizering
Ja, det er min utfordring

Opprettholde effektiv ressurs- og logistikkhåndtering er alltid en stor utfordring innen produksjonssektoren. Data og programmer oppbevares på ulike lokasjoner. Nøyaktig informasjon på produksjonsstedet er ikke enkel å nå, og det er svært vanskelig å opprettholde en god oversikt over hvor hvem og hva er.

Ikke med Toughbook. Takket være tilkobling i verdensklasse, kan tilgang til myriaden av data og systemer opprettholdes, uansett hvor ressursene og ansatte arbeider. Eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet i vanskelige situasjoner gjør at data og planer kan deles der det er nødvendig. Til slutt kan funksjonalitet som GPS, feltkameraer, HSPA og programbestemte moduler bety at Toughbook kan utføre en rekke funksjoner som vanligvis krever flere individuelle enheter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Sanntidstilgang til programmer og data i de mest utfordrende situasjoner
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan feltarbeiderne få tilgang til dataene og programmene de trenger i et digitalt format som kan endres, når de står overfor de vanskeligste omgivelser. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til feltarbeid i produksjonssektoren, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i produksjonsindustrien. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Du har behov for å ta med apparater ut i felten. Mobilitet er derfor viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.

Tilkobling
Tilkobling

Integrert WLAN- og valgfri HSPA-modul gjør det mulig å utføre oppgaver som å ta og sende digitale bilder, selv ved arbeid i utfordrende utendørsforhold. Dette betyr at du kan redusere forsinkelser på veinettet, og eventuelle bøter du kan bli ilagt.