Takle nødtjenestenes utfordringer

Hva er hovedbarrierene til effektivitet for dine ansatte som arbeider direkte med å redde folks liv og holde dem trygge? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Evnen til å sikre fullstendig effektivitet uavhengig av miljø
Ja, det er min utfordring

Du mener kanskje at teknologien ikke kan prestere der feltteamene befinner seg. Toughbook er klar til å endre din mening. Tilkobling av militærgrad, holdbarhet, driftssikkerhet og ytelse betyr at den kan brukes der det er nødvendig og maksimere produktiviteten til hver enkelt ansatt.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for nøyaktig hendelses- eller pasientdiagnose
Ja, det er min utfordring

En hurtig vurdering av situasjonen og umiddelbar kontakt med eventuell støttetjeneste eller sentralt oppbevarte data kan bety forskjellen på liv og død innen nødtjenester.

Ikke med Toughbook. Takket være tilkobling i verdensklasse kan tilgang til eksterne data og systemer opprettholdes, uansett situasjon eller hvor teamene befinner seg. Eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet i vanskelige situasjoner gjør at data og planer kan deles der det er nødvendig. Til slutt kan funksjonalitet som GPS, feltkameraer, HSPA og programbestemte moduler bety at Toughbook kan utføre en rekke funksjoner som vanligvis krever flere individuelle enheter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Sanntidstilgang til programmer og data i de mest utfordrende situasjoner
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan feltteamene dine få tilgang til dataene og programmene de trenger i et digitalt format som kan endres, når de står overfor de vanskeligste omgivelser og mest kritiske situasjoner. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til feltarbeid innen nødtjenester, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

il og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i konstruksjonssektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.