Takle luftfartens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Behovet for hurtigere signeringer og godkjennelser før avgang
Ja, det er min utfordring

Behandlingstider er avgjørende for luftfartsindustrien. Stillestående fly betyr tapte inntekter. Men med en Toughbook kan signeringer, kontroller og godkjennelser utføres umiddelbart, takket være dens evne til å yte på stedet, brukervennlige formfaktor, konsoliderte funksjonalitet og tilkobling i de mest utfordrende situasjoner.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Vedlikeholdsansattes behov for hurtig og enkel tilgang til flylogger
Ja, det er min utfordring

Toughbooks tilkobling og holdbarhet i verdensklasse gir vedlikeholdsansatte tilgang på tider som tidligere var uoppnåelige, ofte før flyet lander. Dermed er de klare med nødvendig informasjon for å reagere på enhver situasjon, noe som kutter behandlingstider drastisk og gjør at luftfartsselskaper sparer store pengebeløp.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Tilgang til tekniske håndbøker og spesifikke revisjoner i alle værforhold
Ja, det er min utfordring

Tekniske håndbøker og spesifikke versjoner var tidligere generelt sett papirbaserte. Selv om de ikke var det, betød teknologiens begrensninger at tilgangen til digital teknisk informasjon ikke alltid var tilgjengelig der flyet befant seg. Enkle ting som trådløs tilkobling, lav temperatur eller sterkt sollys forhindret tilgang til dokumenter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

ntegrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i bilindustrien. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.


¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.