Takle jernbanesektorens og den offentlige transportsektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Behovet for å forbedre effektiviteten til vedlikeholdsansatte
Ja, det er min utfordring

Toughbook gjør det mulig å omdefinere arbeidsprosesser fullstendig, slik at vedlikeholdsansatte kan bli mer produktive. Tilgang til dokumenter og tegninger er mulig hvor som helst, integrert GPS muliggjør effektiv veiledning for ansatte og lokalisering av ressurser, integrerte kameraer kan spille inn ressurstilstanden umiddelbart og ansatte har sanntidstilgang til informasjon om beholdning og verktøy med Toughbooks kraftige trådløse tilkobling.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Kravet om å minimere forstyrrelser på jernbanenettverket
Ja, det er min utfordring

Å minimere jernbanenettverksforstyrrelser er en viktig prioritet for jernbanenettverk. Derfor er tid og effektivitet avgjørende faktorer. Toughbook, med sin enestående tilkobling, evne til å arbeide hvor enn det er nødvendig og enhetskonsoliderende funksjonalitet, gjør det mulig for jernbaneteknikere og -ingeniører å arbeide hurtigere, nøyaktigere og mer produktivt enn noen gang før. Dermed kan nettverksforstyrrelser holdes på et absolutt minimum.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Evnen til å opprettholde transportinfrastrukturen hvor som helst og i alle slags forhold
Ja, det er min utfordring

Toughbook er det ideelle verktøyet for å opprettholde en offentlig transportinfrastruktur. Den gjør det mulig for vedlikeholdsansatte å finne problemer raskt, sjekke digitale dokumenter og tegninger, bestille erstatningsdeler på nett, og veileder vedlikeholdsansatte hurtig til neste jobb med innebygd GPS. Og alt dette kan gjøres hvor som helst og under alle slags forhold. Feltarbeiderne kan bruke Toughbook hele dagen på batteri, i alle værtyper samt i sterkt sollys og ha et bredt tilkoblingsområde. 

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.