Takle ingeniørarbeidsutfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Behovet for å administrere forsyningskjeden på tvers av flere leverandører og funksjoner
Ja, det er min utfordring

Å opprettholde effektiv administrasjon av forsyningskjeden er alltid en stor utfordring for virksomheter i ingeniørbransjen.     Data og programmer oppbevares på ulike lokasjoner, det er ikke lett å få tak i nøyaktig informasjon ved kontakt med disse ulike leverandørene, og deling av integrerte planer og kunnskap er alltid vanskelig.

Ikke med Toughbook. Takket være tilkobling i verdensklasse, kan tilgang til myriaden av data og systemer opprettholdes, uansett hvor i felten arbeideren befinner seg. Eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet i vanskelige forhold gjør at data og planer kan deles, uansett hvor kontakten opprettes. Til slutt kan funksjonalitet som GPS, feltkameraer, HSPA og programbestemte moduler bety at Toughbook kan utføre en rekke funksjoner som vanligvis krever flere individuelle enheter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Levere digital informasjon til kunder i de vanskeligste omgivelser
Ja, det er min utfordring

Kunder i ingeniørbransjen vil ha nøyaktig og pålitelig informasjon, og svar på spørsmålene sine. De kommer ikke til å vente på en feltarbeider som de prøver å få kontakt med, eller til og med besøke, et hovedkontor. Toughbook kan overvinne dette problemet.

Toughbooks tilkobling og holdbarhet gir informasjon i sanntid i enhver situasjon. Dette fører til langt flere fornøyde kunder og mer lønnsomme prosjekter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Muligheten til å få tilgang til og manipulere data og tegninger elektronisk ute i felten
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan feltarbeidere få tilgang til dataene og tegningene de trenger når de er på stedet, i et digitalt format som kan endres. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til CAD-arbeid ute i felten, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i konstruksjonssektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1.  Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.