Utfordringene for helsesektoren, løst av Toughbook

Toughbook- og Toughpad-nettbrett, bærbare PC-er, 2-i-1 avtakbare og håndholdte enheter er fremstilt med dine helsearbeidere i tankene. 

Tilgang til pasientregistre på pleiestedet

Ved å gi ansatte tilgang til pasientdataene de trenger i løpet av dagen – på ethvert sted – kan de bruke mer tid med pasienter og gi bedre pleie. Toughbook og Toughpad leverer uovertruffen tilkobling takket være 4G LTE-alternativer, avansert antenneteknologi og forsterkede databeskyttelsesfunksjoner.

 

 

 

Flere oppgaver på farten

Automatisering av medisinske oppgaver som medisinutlevering og registrering av vitale tegn, forbedrer helsearbeiderens produktivitet og reduserer feil. Panasonic Toughbook CF-XZ6 for eksempel, har unike designfunksjoner for helsepleie, slik som en 2-i-1 avtakbar formfaktor og integrert trådløs tilkobling.

Dette resulterer i en lett, bærbar «medisinpakke» for helsearbeidere i det 21. århundre.

 

Nøyaktig overvåkning og måling

Med innebygde Intel RealSense 3D-kamera, kan helsearbeiderne dine nøyaktig måle og spore progresjonen i sår, liggesår og brannskader. Dette gjør det mulig for legene å overvåke selv de pasientene som befinner seg lengst vekke og redusere henvisninger.

 

Robust mobilitet 

Helsetjenester leveres i mange miljøer. Det bør derfor aldri inngås kompromiss med effektiviteten når man er på farten. Toughbook- og Toughpad-enheter er ikke bare små, lette og monterbare, med 2-i-1-avtakbar utforming og uovertruffen robusthet (noen modeller er fallsikre opptil 3 meter), men leverer også sømløs mobilitet og uavbrutt drift. Uansett vær, uansett hvor pasienten befinner seg. 

 
 

Databeskyttelse

I tillegg til passordfunksjoner, Trusted Platform Mobile (TPM) og harddisklås, leveres de bærbare datamaskinløsningene i Toughbook- og Toughpad-serien med Windows Hello-pålogging, FusionPipe-godkjenning og NetMotion Wireless-programvare for sikker tilkobling. 

Helsetjenester uten grenser  

Toughbook og Toughpad leverer opptil 28 timer med batteriliv og mulighet til batteriskift uten avstenging av enheten, slik at de kan benyttes kontinuerlig av flere helsearbeidere, over flere skift, for flere lange reiser.  

 

 

 

Ta kontakt

Snakk med et hyggelig medlem av Panasonic-teamet i dag for å finne ut hvordan de robuste Toughbook- og Toughpad-enhetene kan hjelpe din helseorganisasjon med å redusere kostnader, øke effektiviteten, levere bedre kundeservice og, til syvende og sist, redde flere liv.