Takle forsyningssektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Gjøre selskapet grønnere og mer kundevennlig
Ja, det er min utfordring

Integreringen av GPS og kraftig trådløs tilkobling i Toughbook gjør det mulig å veilede feltarbeiderne dynamisk fra kunde til kunde i sanntid. Dermed kan de ansatte bruke mer tid på å hjelpe kundene, samt redusere drivstofforbruket og karbonavtrykket.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for å forbedre effektiviteten til vedlikeholdsansatte
Ja, det er min utfordring

Toughbook gjør det mulig å omdefinere arbeidsprosesser fullstendig, slik at vedlikeholdsansatte kan bli mer produktive. Tilgang til dokumenter og tegninger er mulig hvor som helst, integrert GPS muliggjør effektiv veiledning for ansatte og lokalisering av ressurser, integrerte kameraer kan spille inn ressurstilstanden umiddelbart og ansatte har sanntidstilgang til informasjon om beholdning og verktøy med Toughbooks kraftige trådløse tilkobling.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Evnen til å opprettholde infrastrukturen hvor som helst og under alle slags forhold
Ja, det er min utfordring

Toughbook er det ideelle verktøyet for å opprettholde en forsyningsinfrastruktur. Den gjør det mulig for feltarbeiderne å koble til infrastrukturen din og finne problemene hurtig, sjekke digitale dokumenter og tegninger, bestille erstatningsdeler på nett og veileder feltarbeiderne hurtig til neste jobb. Og alt dette kan gjøres hvor som helst og under alle slags forhold.     Feltarbeiderne kan bruke Toughbook hele dagen på batteri, i alle værtyper samt i sterkt sollys og ha et bredt tilkoblingsområde

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i forsyningssektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.