Takle forsvarets utfordringer

Hva er hovedbarrierene for effektivitet for de væpnede styrkene? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Evnen til å sikre fullstendig effektivitet uavhengig av miljø
Ja, det er min utfordring

Du mener kanskje at teknologien ikke kan prestere der feltteamene befinner seg. Toughbook er klar til å endre din mening. Tilkobling av militærgrad, holdbarhet (MIL-STD 810G*), driftssikkerhet og ytelse betyr at den kan brukes der det er nødvendig og maksimere produktiviteten til hver enkelt person.

*Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlab i tråd med MIL-STD 810G.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for nøyaktig ressurshåndtering og logistisk organizering
Ja, det er min utfordring

Opprettholde effektiv ressurs- og logistikkhåndtering er alltid en stor utfordring innen forsvar. Data og programmer oppbevares på ulike lokasjoner. Det er ikke enkelt å få tak i nøyaktig informasjon på stedet, og svært vanskelig å opprettholde en god oversikt over hvor hvem og hva befinner seg.

Ikke med Toughbook. Takket være tilkobling i verdensklasse, kan tilgang til myriaden av data og systemer opprettholdes, uansett hvor i felten ressursene og personellet befinner seg. Eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet i vanskelige situasjoner gjør at data og planer kan deles der det er nødvendig. Til slutt kan funksjonalitet som GPS, feltkameraer, HSPA og programbestemte moduler bety at Toughbook kan utføre en rekke funksjoner som vanligvis krever flere individuelle enheter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Sanntidstilgang til programmer og data i de mest utfordrende situasjoner
Ja, det er min utfordring

Toughbook-enheter fungerer der annen teknologi svikter og mange er sertifisert til MIL-STD 810G*. Dermed kan de væpnede styrkene nå få tilgang til dataene og programmene de trenger i et digitalt format som kan endres, når de står overfor de vanskeligste omgivelser. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til feltarbeid i forsvarssektoren, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

*Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlab i tråd med MIL-STD 810G.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i konstruksjonssektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.