Utfordringene du har med finanstjenester, løst av Toughbook

Toughbook- og Toughpad-nettbrett, bærbare PC-er, 2-i-1 avtakbare og håndholdte
enheter er fremstilt med dine finansfolk i tankene. 

Robust mobilitet

 

Finanssektoren omfatter mange miljøer. Det bør derfor aldri inngås kompromiss med effektiviteten når man er på farten. Toughbook- og Toughpad-enheter er ikke bare små, lette og monterbare, med innebygde håndtak, forskjellige formfaktorer og uovertruffen robusthet (noen modeller er fallsikre opptil 3 meter), men leverer også sømløs mobilitet og uavbrutt drift.Uansett vær, og uansett hvor rådgiverne og salgsteamene dine reiser. 

 

Kraft. Ytelse. Produktivitet.

Toughpad-nettbrett og håndholdte enheter er lette i vekt med HD, anti-refleks berøringsskjermer som kan leses under alle lysforhold. De er således ergonomisk ideelle for finansfolk på farten. I tillegg til dette leverer de nyeste Intel®-prosessorene overlegen kraft som håndterer selv den mest komplekse tekniske eller juridiske dokumentasjonen. Legg til dette sektorspesifikke produktivitetsfunksjoner for automatisering av oppgaver og reduksjon av feil, og du kan se frem mot et nytt og høyere effektivitetsnivå. 

Databeskyttelse

I tillegg til passordfunksjoner, Trusted Platform Mobile (TPM) og harddisklås, leveres de bærbare datamaskinløsningene i Toughbook- og Toughpad-serien med Windows Hello-pålogging (med mulighet for ansiktsgjenkjenning), FusionPipe-godkjenning og NetMotion Wireless-programvare for sikker tilkobling.

Forbli tilkoblet

Overlegen trådløs tilkobling – takket være Native Serial-, LAN- og VGA/HDMI-porter – betyr uavbrutt tilgang til vital informasjon og kommunikasjon – enten fagfolkene dine tar i mot bestillinger, registrerer og analyserer data og målinger, eller trenger kontoinformasjon på farten. 

Aktiv penn-signatur (ekstrautstyr)

Enhetene våre tilbyr også presise penn-funksjoner, som registrerer biometriske signaturer med infrarød optisk sensorteknologi og opptil 1024 trykknivåer, for juridisk bindende og mer nøyaktig bevis på samtykke. 

 

Ta kontakt

Snakk med et hyggelig medlem av Panasonic-teamet i dag for å finne ut hvordan de robuste Toughbook- og Toughpad-enhetene kan hjelpe finansorganisasjonen din med å øke fortjenesten, øke kvaliteten og effektiviteten, optimere salgsmuligheter og levere en generelt bedre kundeservice.