Takle detaljhandelens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Salgsmiljø i felten
Ja, det er min utfordring

Kunder i detaljhandel vil ha nøyaktig og pålitelig informasjon, og svar på spørsmålene sine. De vil ikke vente mens en feltbasert salgsperson prøver å få kontakt med eller til og med besøke et hovedkontor. Toughbook kan overvinne dette problemet.

Toughbooks tilkobling og holdbarhet gir informasjon i sanntid i enhver situasjon. Dette fører til langt flere fornøyde kunder og mer lønnsomme arbeidsprosesser.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Evnen til å få tilgang til forretningskritiske data i enhver situasjon
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer hvor andre teknologier svikter – ideelt for myriaden av miljøer ansatte i detaljhandel arbeider i. Nå kan dine feltarbeidere få tilgang til dataene de trenger i et digitalt format som kan endres, når de er på stedet, utendørs eller ved salgspunktet. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til detaljhandel ute i felten, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Intelligent levering
Ja, det er min utfordring

Internett og slanke forsyningskjeder har endret detaljhandelen slik at dine ansatte ofte kun har tid til å møte kundene dine på dørstokken deres. Toughbook gjør det mulig for deg å utnytte denne verdifulle detaljhandelsmuligheten.

Ettersom Toughbook er designet til å fungere hvor som helst, er de ideelle for dette nye salgsmiljøet. Du kan tilby bedre kundeservice ved å utstyre dine fjernansatte med utmerket IT-tilgang. Kundetilfredsheten forbedres og det selges mer per besøk.

I tillegg gjør integreringen av periferienheter som GPS og strekkodeskannere i Toughbook leveringen og salgsansatte i felten mer produktive. Reisetidene reduseres, og flere kunder betjenes per dag.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Bærbarhet/mobilitet
Bærbarhet/mobilitet

Detaljhandel omfatter mange miljøer, noe som gjør mobilitet viktig. Små monterbare formfaktorer og unike utformingsegenskaper som f.eks. integrert håndtak, gjør at du kan ta med deg Toughbook overalt.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i detaljhandelsbransjen. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.