Takle den offentlige sektorens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Behovet for å håndtere levering av service til offentligheten på tvers av flere leverandører og funksjoner
Ja, det er min utfordring

Å opprettholde effektiv håndtering av tjenester og leverandører er alltid en stor utfordring for organisasjoner i den offentlige sektoren. Data og programmer oppbevares på separate lokasjoner, det er ikke lett å få tak i nøyaktig informasjon ved kontakt med disse ulike leverandørene, og deling av integrerte planer og kunnskap er alltid vanskelig.

Ikke med Toughbook. Takket være tilkobling i verdensklasse, kan tilgang til myriaden av data og systemer opprettholdes, uansett hvor i felten arbeideren befinner seg. Eksepsjonell holdbarhet og motstandsdyktighet under vanskelige forhold gjør at data og planer kan deles, uansett hvor kontakten opprettes. Til slutt kan funksjonalitet som GPS, feltkameraer, HSPA og programbestemte moduler bety at Toughbook kan utføre en rekke funksjoner som vanligvis krever flere individuelle enheter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Muligheten til å få tilgang til og manipulere data og tegninger elektronisk ute i felten
Ja, det er min utfordring

Toughbook fungerer der hvor annen teknologi svikter. Nå kan dine feltarbeidere få tilgang til dataene de trenger i et digitalt format som kan endres, uansett hvor de er. Utvalget av skjermstørrelser og formfaktorer betyr at de kan takle kravene til arbeid innen offentlig sektor ute i felten, og behandlingskraften de innehar gjør at de kan håndtere selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Levere digital informasjon til kunder i de vanskeligste omgivelser
Ja, det er min utfordring

Klientene og interessentene vil ha nøyaktig og pålitelig informasjon, og svar på spørsmålene sine. De kommer ikke til å vente på en feltarbeider som de prøver å få kontakt med, eller til og med besøke, et hovedkontor. Toughbook kan overvinne dette problemet.

Toughbooks tilkobling og holdbarhet gir informasjon i sanntid i enhver situasjon. Dette fører til langt flere fornøyde kunder og mer lønnsomme prosjekter.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Tilkobling
Tilkobling

Integrert WLAN og valgfri HSPA-modul gjør det mulig å utføre oppgaver som å ta og sende digitale bilder, selv ved arbeid i utfordrende utendørsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i den offentlige sektoren. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Databeskyttelse
Databeskyttelse

Toughbook har Recover Pro-beskyttelse og programvare til sikkerhetskopiering i tillegg til BIOS Kill, TPM og harddisklås, slik at dataene alltid er beskyttet.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.