Utfordringer for legemiddelindustrien, løst av Toughbook

Toughbook- og Toughpad-nettbrett, bærbare PC-er, 2-i-1 avtakbare og håndholdte enheter er fremstilt med ditt farmasøytiske personell i tankene. 

Kraft.
Ytelse.
Produktivitet.

 

Toughbook- og Toughpad FZ-G1-, FZ-Q2- og CF-XZ6-modellene er lette av vekt, med HD-berøringsskjermer og forskjellige formfaktorer. De er således ergonomisk ideelle for farmasøytisk testing. I tillegg til dette leverer de nyeste Intel®-prosessorene overlegen kraft som håndterer selv den mest komplekse tekniske dokumentasjonen. Legg til dette sektorspesifikke produktivitetsfunksjoner for automatisering av oppgaver og reduksjon av feil, og du kan se frem mot et nytt og høyere effektivitetsnivå. 

 

 

Kontroll med krysskontaminering

Støt-, støv- og vannbestandig,  modeller som FZ-G1, , bestandig mot ulike typer desinfeksjonsmidler og innfrir ulike krav for sykehussikkerhet, er Toughbook- og Toughpad-enheter ideelle for miljøer der det er avgjørende viktig å hindre krysskontaminering og opprettholde optimale hygienenivåer. De selvstendige bærbare PC-ene og nettbrettene og håndholdte enhetene våre, eliminerer selvfølgelig også behovet for smittespredende papir, penner og bøker.

Robust mobilitet 

Legemiddelindustrien omfatter mange miljøer. Det bør derfor aldri inngås kompromiss med effektiviteten når man er på farten.Toughbook- og Toughpad-enheter er ikke bare små, lette og monterbare, med 2-i-1-avtakbar utforming og uovertruffen robusthet (noen modeller er fallsikre opptil 3 meter), men leverer også sømløs mobilitet og uforstyrret drift. Uansett vær, uansett laboratorium- eller testforhold, og uansett hvor salgsteamene dine drar. 

Ubegrenset ytelse 

Toughbook og Toughpad leverer opptil 28 timer med batteriliv og mulighet til batteriskift uten avstenging av enheten, slik at de kan benyttes kontinuerlig av flere farmasiarbeidere, over flere skift, for flere lange reiser.  

Databeskyttelse

I tillegg til passordfunksjoner, Trusted Platform Mobile (TPM) og harddisklås, leveres de bærbare datamaskinløsningene i Toughbook- og Toughpad-serien med Windows Hello-pålogging, FusionPipe-godkjenning og NetMotion Wireless-programvare for sikker tilkobling. 

Forbli tilkoblet   

Overlegen trådløs tilkobling – takket være Native Serial-, LAN- og VGA/HDMI-porter – betyr uavbrutt tilgang til vital informasjon og kommunikasjon – enten fagfolkene dine tar i mot bestillinger, registrerer data eller trenger testresultater mens de er på farten. 

 

Ta kontakt

Snakk med et hyggelig medlem av Panasonic-teamet i dag for å finne ut hvordan de robuste Toughbook- og Toughpad-enhetene kan hjelpe farmasiorganisasjonen din med å redusere kostnader, øke kvaliteten og effektiviteten, optimere salgsmuligheter og levere en generelt bedre kundeservice.