Takle bilindustriens utfordringer

Hva er hovedbarrierene for feltarbeidernes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook bidra til å overvinne dem?

Klikk på alternativene nedenfor for å oppdage løsningene vi tilbyr ...

Kravet om å dra nytte av hvert kundebesøk
Ja, det er min utfordring

Toughbook er designet og bygd av mennesker som forstår hvordan bildiagnostiske selskaper tjener penger – gjennom gjentatt eller videre handel med kunder som er fornøyde med tjenesten de mottar.

Mer enn det, ved å utføre ekstra eller forbedrede tjenester i løpet av besøket gjør de teknikerne mer verdifulle for kunden, noe som genererer økt inntekt for reparasjonsselskapet.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Etterspørsel etter forbedret kundeservice, med færre feil og kortere ventetider
Ja, det er min utfordring

Innsjekking av et kjøretøy kan utgjøre en stor effektivitetsbarriere i diagnoseprosessen, spesielt i morgenens travleste periode. Dette fører til økte ventetider for kunder og lavere kundetilfredshet.

Og forhåpentligvis stemmer feilene overens med ferdighetene, ettersom bilene blir tildelt til teknikerne. Men feil oppstår hvis dette ikke blir gjort.

Toughbook har omdefinert denne prosessen, kombinert med diagnosesystemer som lar teknikere fullføre tre diagnoser i løpet av tiden det vanligvis tar å utføre én. Hvordan? Ved å kombinere trådløs tilkobling av militærgrad, en uovertruffen driftsevne i utfordrende miljøer og integrerte periferienheter som RFID- og strekkodelesere.

Vil du vite mer?  Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Behovet for nøyaktig og effektiv diagnostikk i tøffe situasjoner
Ja, det er min utfordring

Det er ikke alltid mulig å utføre arbeidet i de enkleste miljøene. Biler må repareres når det ikke er noen strømtilgang, hvor støv og varme er konstante hinder og hvor trådløs tilgang ikke nødvendigvis er enkel å oppnå.

Toughbook, med trådløs tilkobling med lang rekkevidde, utendørsskjermer, konvertible formfaktorer og overlegen holdbarhet, er bygd spesielt for utendørsarbeid eller verkstedmiljøer. Uansett hvor bilene befinner seg, blir Toughbook med teknikeren og utfører hver eneste nødvendige funksjon.

Vil du vite mer? Snakk med en Toughbook-spesialist nå.

Skjermsynlighet
Skjermsynlighet

Når du jobber i felten, kan skjermsynlighet i sollys være et stort hinder. Toughbook er utstyrt med nyskapende skjermteknologi for utmerket visning i direkte sollys og bakgrunnsbelysning når du jobber om kvelden.

Multifunksjonalitet
Multifunksjonalitet

Integrert HSPA, GPS og andre programspesifikke modulalternativer. Dette gjør til og med Toughbook-enhetene med de minste formfaktorene til mobile multifunksjonelle verktøy for utfordrende arbeidsforhold.

Driftssikkerhet/holdbarhet
Driftssikkerhet/holdbarhet

Til og med de minste maskinene våre takler utfordringene ved feltarbeid i bilindustrien. Ta for eksempel Toughbooks ultramobile PC (UMPC) CF-U1. Enheten, som veier 1060 gram, tåler fall fra høyder på 120 cm. I tillegg er enkelte av modellene i samsvar med IP65 for motstandsdyktighet mot støv og fukt¹.

¹ Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen strømtilgang
Ingen strømtilgang

Toughbook har et nyutviklet batteri og et spesialtilpasset strømstyringssystem. Dette gir opptil åtte timers driftstid på kun én opplading.