Bilindustrien

Omforme måten bilindustrien arbeider på

Toughbook, utstyrt med Intel® Core™ i5 vPro™ Processor, er det ideelle verktøyet for alle områder i bilindustrien, enten det er innen forskning og utvikling for motorer eller kjøretøy, datamaskinsimuleringer og optimalisering, måling, innspilling og vurdering av telematiske data ved testkjøring.

Enhetene i vår fullstendig robuste serie med robust, vifteløs design og tetninger for eksterne porter er motstandsdyktige mot støv og vann samt vibrasjoner og støt (MIL-STD 810G og IP65)¹,². De er også værbestandige for utendørs kjøretøydiagnose på stedet, og tåler fall og støt på humpete testbaner samt skitne forhold i verksteder.

Driftssikker og holdbar

Den robuste designen med egenskaper som fleksibelt montert LCD-skjerm, sterke hengsler og støtbeskyttede HDD-er gir Toughbook uvanlig lang levetid og bestandighet mot feil, sammenbrudd og dyre reparasjoner. Derfor er den samlede kostnaden over hele livssyklusen på et betraktelig lavere nivå enn konvensjonelle mobile enheter (totalkostnad for eierskap).

Men dette er bare de tekniske faktaene. Her ser du hvordan Toughbook kan hjelpe deg.

Hvordan den allerede hjelper andre organisasjoner som ligner på din. Og hvordan den kan bidra til å overvinne hovedutfordringene du står overfor.

¹ Testet av en nasjonal, uavhengig tredje parts prøvelab, i følge MIL-STD-810G metode 516.6 prosedyre IV for falltest ved overføring.
² Testet av en nasjonalt uavhengig tredjeparts testlaboratorium i følge IEC 60529 Del 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.