• Løsningsteknologi

    Ekspertene våre vil jobbe sammen med virksomheten din for å få full oversikt og forståelse av de behovene og utfordringene dere har, slik at de kan finne en TOUGHBOOK-løsning som øker produktiviteten i felt.

Løsningsteknologi

Ekspertene våre samarbeider med virksomheten din for å få full oversikt og forståelse for de behovene og utfordringene dere har, slik at de kan finne en TOUGHBOOK-løsning som øker produktiviteten i felten.

Hver virksomhet er forskjellig.

ProServices' løsningsteknologi kan utvikle din TOUGHBOOK fra å være mer enn bare en enhet, til å bli en komplett løsning som er konstruert for å fungere i harmoni med miljøet ditt.

TOUGHBOOK-enhetene dine er ikke bare tøffe, de er også allsidige. De vil fungere sømløst med det gjeldende oppsettet ditt, fra komplett produktspesialtilpasning inkludert løsningskonsultasjon og -design, til spesialtilpasset innpakning og tredjepartsakkreditering.

Spesialtilpassede dokkingløsninger

Ta din TOUGHBOOK-løsning til neste nivå med spesialtilpassede dokkingløsninger. De er konstruerte for å kunne integreres i alle slags kjøretøyer, slik at du kan skape en flåte med mobile kontorer og maksimalisere effektiviteten til arbeidsstyrken på veien.

Mer informasjon

Tredjepartsprodukter

Vi tilbyr et bredt spekter av tredjepartstilbehør hvis du vil forbedre TOUGHBOOK-løsningen, og alt er testet fullt ut, sertifisert og støttet av Panasonic.

Mer informasjon

Egendefinert produktdesign

Takket være den interne utviklingskapasiteten vår, kan vi designe og levere egendefinerte løsninger, i henhold til din bedrifts behov.

Mer informasjon

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

Finn ut mer

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

Finn ut mer