Phone number: (+47) 67 91 78 00
Phone number: (+47) 67 91 78 00
Current language: Norsk
  • Tilpasning av løsning

    Sørg for at arbeidsstyrken din er utstyrt med de beste robuste enhetene. Tilpass merkevarebygging, installasjoner, programmer og sikkerhetsinnstillinger.

Tilpasning av løsning

Tilpass TOUGHBOOK-løsningen til merkevaren og forretningsvirksomheten din


Når vi har skapt den perfekte TOUGHBOOK-løsningen, hjelper vi deg med å tilpasse den til merkevaren din og behovene bedriften har.

Du kan se frem til forbedret effektivitet og produktivitet for arbeidsstyrken, mens våre dyktige Panasonic-prosjektledere vil sørge for en forenklet og sømløs implementering.

Din skreddersydde TOUGHBOOK

  • Merkevarebygging
  • Installasjoner
  • Programmer
  • Sikkerhetsinnstillinger
  • Data

Merkevarebygging

Gjør deg bemerket overalt

Sørg for at merkevaren din blir synlig gjennom bedriftens logo som er synlig på utsiden av din TOUGHBOOK-enhet.

COMING SOON

Egendefinert BIOS-oppretting

Implementer det på din egen, sikre måte

Alt fra forhåndskonfigurering av standard ex-fabrikk-BIOS-innstillinger til en komplett tilpasset BIOS-tjeneste, med individuelt spesifiserte innstillinger. Inkludert testing og kvalitetssikring på alle nivåer.

COMING SOON

Tilpasset image-oppretting

Male et konsekvent image

Ekspertene våre vil samarbeide med deg for å skape et tilpasset image som sikrer perfekt integrasjon med interne prosesser og IT-infrastruktur.

COMING SOON

Image distribusjonstjenester

Umiddelbar produktivitet

Vi har en rekke ulike metoder for kloning og distribuering av bedriftens profil, slik at TOUGHBOOK-enhetene er klare til bruk så snart de ankommer. Det betyr en jevnere, raskere implementering, redusert nedetid og forbedret konsekventhet på tvers av organisasjoner.

COMING SOON

Windows Autopilot

Start opp. Logg på. Kjør i vei.

Et enkelt verktøy for Sky-administrasjon som gjør det mulig for deg å konfigurere og klargjøre TOUGHBOOK-enheten din før den sendes til sluttbrukeren. For brukeren er dette den beste utgangsopplevelsen – de bare logger på og er klare i løpet av noen minutter. Man trenger ikke kontakte IT.

Mer informasjon

Løsningspakking

Den perfekte pakken

Hvis du trenger flere verktøy og teknologi som en del av din TOUGHBOOK-løsning, tilbyr vi en rekke pakkeløsninger – med alle komponentene levert i én boks – til fullt skreddersydde diagnostikksett i varemerkede vesker.

COMING SOON

ProServices-beskyttelse

Realiser ultimat produktivitet hvor som helst, når som helst uten avbrudd.

Våre uslåelige garantialternativer og uovertrufne behandlingstid sammen med den beviste påliteligheten til TOUGHBOOK-teknologien reduserer nedetid og utilsiktet skade for å sikre at de ansatte alltid kan få gjort jobben sin.

Finn ut mer

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.

Finn ut mer