Phone number: (+47) 67 91 78 00

COMPASS Complete

Service og sikkerhet på bedriftsnivå

Gir fleksibilitet, pålitelighet og tilpasningsmulighet. Dette er bare noen av fordelene med Panasonic TOUGHBOOK-enheter med AndroidTM OS. Men for å få det meste ut av Android TOUGHBOOK-enhetene kan du også sikre at hver enhet støttes av service og sikkerhet på bedriftsnivå.

COMPASS Complete fra Panasonic er løsningen. Bruk Android for å oppnå enda mer med den altomfattende garantipakken for TOUGHBOOK Android-enheter.

Enterprise-level service and security
Coverage. Control. Confidence.

Dekning. Kontroll. Trygghet.

Produktiviteten svikter ikke med COMPASS Complete. Du får tilgang til en full støttepakke for alle TOUGHBOOK Android-enhetene. Dermed kan du sikre at hver enhet fungerer utmerket, enten det er reparasjon av utilsiktet skade, sikkerhetsoppdateringer for Android eller analyse av enheter i sanntid.

Det smarte valget

Det valgfrie tillegget TOUGHBOOK Smart Service sikrer at produktiviteten ikke svikter. Du får enhetsanalyse i sanntid, slik at du kan utnytte styrken i smarte teknologier for å opprettholde bedriftsytelsen med intelligent innsikt.

Ensure productivity never falters with the optional TOUGHBOOK Smart Service add-on. You’ll receive actionable device analytics i
The complete package for your mobile estate

En komplett pakke for mobile enheter

  • Full garantidekning for utilsiktet skade gir trygghet
  • 96-timers reparasjon* – minimum nedetid, maksimum produktivitet

  • COMPASS Security Premium-oppdateringer gir langsiktig sikkerhet for Android-enheter

  • Enhetsanalyse i sanntid med TOUGHBOOK Smart Service inkludert i Smart COMPASS Complete

Er du klar til å fornye teknologien?

COMPASS Complete er en del av den komplette Android-tjenester og -sikkerhetspakken, noe som gir bedriften alt den trenger for å distribuere og administrere Panasonics robuste Android-enheter.

Hvis du vil ha mer informasjon om COMPASS Complete eller andre COMPASS-verktøy, kan du ta kontakt med kundeansvarlig i dag eller kontakte oss nedenfor.

COMPASS Complete is part of the Complete Android Services and Security suite, giving your business everything it needs to deploy

*Beste innsats med 96-timers reparasjon i 90 % av tilfellene. Inkluderer logistikk.

Android er gjenprodusert eller endret fra arbeid opprettet og delt av Google og brukes ifølge vilkårene beskrevet i lisensen Creative Commons 3.0 Attribution.

Android er et registrert varemerke for Google LLC.

Compass

COMPASS – Komplette Android-tjenester og -sikkerhet

Du trenger teknologi som fungerer på samme måte som deg – profesjonelt, fleksibelt og ansvarsfullt – for å holde tritt med dagens konkurransedyktige bedriftslandskap. Nå kan du utnytte kraften til Android i bedriften din, med Panasonic COMPASS: Komplette Android-tjenester og -sikkerhet.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Banebrytende teknologi ble nettopp rimeligere.

En unik, rentefri månedlig betalingsmodell for dine TOUGHBOOK-løsninger.