Finn en programvareløsning - Computer Product Solutions | Panasonic Business
 • Software Solution Partners

Finn en programvareløsning

Den beste løsningen for dine forretningskrav

Panasonic Toughbook og Toughpad har et eksklusivt nettverk av sertifiserte uavhengige programvareleverandører (ISV-er) innenfor en rekke bransjer som har inngående kunnskap om løsninger som er testet og sertifisert for våre produkter og tjenester.

 • Sygic

  Sygic har utviklet en av de mest avanserte navigeringsappene som over 200 millioner sjåfører stoler på over hele verden. Sygic Professional GPS Navigation med SDK for bilparker og profesjonelle kart for enhetsstyring, sporing, ruteplanlegging og optimaliseringsløsninger som over 2000 kjøretøysflåter innen transport, logistikk, pakkelevering, feltarbeid, bilbransjen, vann- og el-verksbransjene, nødhjelp og offentlige tjenester stoler på når de er ute i felten.
  Sygic Professional GPS Navigation fungerer i frakoblet modus, og har spesifikke ruter for lastebiler, reiseruter som viser tiden og over 60 API-er som kan utvikles med Android- og Windows-baserte apper.

  Kobling til nettsted >> www.sygic.com/business 

  Visit Website
 • Staylinked

  StayLinked spesialiserer seg på modernisering av vertsprogrammer for robuste mobile datamaskiner. I over 20 år har StayLinked levert løsninger i verdensklasse for vertsbaserte systemer som er avgjørende viktig innen bransjer som lagring, produksjon, transport og detaljhandel. Takket være en dyp forståelse av disse vertsbaserte systemene har StayLinked introdusert en helt ny forståelse av terminalemulering og øktbehandling for mobile enheter.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI er leverandør av EMM-løsninger (Enterprise Mobility Management), med over 16 000 bedriftskunder og millioner av administrerte enheter over hele verden. SOTIs innovative portefølje av løsninger og tjenester gir organisasjoner de verktøyene de trenger for å gjøre operasjonene sine virkelig mobile og optimalisere sine mobilitetsinvesteringer. 

  Last ned fellesmerket flygeblad her.

  Visit Website
 • NetMotion

  NetMotions programvare for mobil ytelsesbehandling gir IT-ansvarlige muligheten til å levere en overlegen mobil brukeropplevelse. Denne programvaren øker farten på, optimerer og sikrer all trafikk til mobile enheter på tvers av alle nettverk, programmer eller operativsystemer.

  Last ned fellesmerket flygeblad her.

  Visit Website
 • Absolute Software

  Absolute leverer vedvarende løsninger for endepunktsikkerhet og datarisikostyring for datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Absolute Data & Device Security (DDS) gir en vedvarende tilkobling til alle dine sluttpunkter med tilhørende data, noe som betyr at du alltid har kontrollen, selv om en enhet er utenfor nettverket eller i hendene på en uautorisert bruker. Last ned fellesmerket flygeblad her.

  Visit Website