Teknologigiganter inngår europeisk samarbeid om robuste håndholdte dataenheter

ScanSource og Panasonic skal samarbeide for å styrke posisjonen på det raskt voksende europeiske markedet for robuste håndholdte enheter. Panasonic har i lang tid samarbeidet med Panasonic i USA, og har derfor god erfaring med å støtte oppunder Panasonic sin virksomhet.

Kevin Jones, Managing Director i Mobile Solutions Business Division – Europe Connected Solutions Company, Panasonic Corporation, sier at de robuste håndholdte enhetene utgjør en betydelig del av vår produktportefølje.

– Samarbeidet med ScanSource viser vår dedikasjon til dette markedet. ScanSource er markedsledende og vil gi våre kunder tilgang til enda flere applikasjoner og tjenester. Sammen tilbyr vi en kombinasjon av bærbar teknologi, forretningssystemer og support for alle organisasjoner og bransjer i Europa, sier han.

Skal bidra til å styrke markedsposisjonen

ScanSource er en av verdens største leverandører av teknologi og applikasjoner. Selskapet tilbyr pan-europeisk frakt til mer enn 65 land med spesialiserte teknologiarbeidsgrupper og muligheten til å bestille produkter døgnet rundt, samt et bredt tjenestetilbud til partnere og forhandlere.

– Panasonic har et godt rykte på markedet for håndholdte enheter. Vi ser frem mot å bidra ytterligere til å styrke deres markedsposisjon, og samtidig hjelpe selskapets forhandlere med å leve opp til sluttbrukerens krav, sier Marcus Ollenbuttel, Vice President, Vendor Management på ScanSource POS & Barcode i Europa.