Phone number: (+47) 67 91 78 00

SMARTERE, RASKERE, SIKRERE: NYE PANASONIC TOUGHBOOK 55 ER HER

OSLO, NO. 7th. September 2021 - 

Panasonic presenterer i dag den seneste versjonen av sin bærbare TOUGHBOOK 55 – like allsidig som alltid, men nå med forbedret ytelse, tilkoblingsmuligheter og sikkerhet. Når den ble lansert i 2019 satte TOUGHBOOK 55 en ny standard for mobile PC-er, ved å gjøre det mulig for brukeren å tilpasse sin enhet for ulike oppgaver. Den seneste versjonen av TOUGHBOOK 55 bygger videre på dette modulære konseptet, og er samtidig oppdatert med den seneste teknologien slik at den er ideell for bruk ute i felten, i kjøretøy, og for rednings- og sikkerhetstjenester.

Kommunikasjonsmulighetene på farten er kraftig forbedret, takket være eSim og 4G-kompatibel Dual Sim. Blant ytterligere kommunikasjonsforbedringer som gjør enheten fremtidssikker, finner vi den seneste WiFi-teknologien (Intel® Wireless 6 AX201), samt støtte for både Bluetooth 5.1 og ThunderboltTM 4.

For å forenkle håndteringen av krevende applikasjoner (som for eksempel CAD-løsninger) er ytelsen økt med opptil 19 prosent, takket være en 11.-generasjons Intel® CoreTM i5-1145G7-prosessor (med Intel vPro®-teknologi). Lagringen er forbedret med NVMe OPAL SSD, som selvkrypterer i sanntid, frigjør bearbeidingskapasitet og tilbyr forbedret databeskyttelse til informasjonsfølsomme industrier som redningstjeneste, sikkerhetsstyrker og forsvaret. For å gjøre enheten enda sikrere, er den også utstyrt med Microsoft Secured-core PC-teknologi.

Skikkelig allsidig

TOUGHBOOK 55 håndterer til og med mer krevende grafikk, takket være Intel® Iris® Xe Graphics (krever doble RAM-moduler). Brukere kan også konfigurere enheten på farten, for å tilpasse den krav som stadig er i endring. En smartkortleser, ytterligere lagringsplass eller en DVD- eller Blu-Ray-modul kan enkelt settes inn i den innebygde universalporten. Dessuten kan den fremre ekspensjonsporten brukes til å raskt koble til for eksempel en fingeravtrykkleser, HF-RFID/vanlig smartkortleser eller et ekstra batteri. Bærekraft og kostandseffektivitet er også sikret ved at ekstrautstyr som fungerte med første generasjon TOUGHBOOK 55, også er kompatibel med den nye enheten.

– Bærbare TOUGHBOOK 55 var en virkelig revolusjon da den kom og introduserte nye nivåer av fleksibilitet, produktivitet og robusthet. Denne oppgraderte generasjonen kommer til å forsterke det ryktet ytterligere. Brukerne kan tilpasse sin enhet mens de er på farten for å dekke behovene som oppstår der og da. Kjøpere kan investere i enheten med visshet om at den har fleksibilitet til å tilpasse seg bedriftens og arbeidsstyrkens stadig endrende behov på lang sikt, sier Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Mobile Solutions Business.

TOUGHBOOK 55 er lett (2,08 kg), tynn (32,8 mm) og portabel takket være sitt premium-designede håndtak. Den har forbedret Ingress Protection Rating (IP53) mot støv og vannsprut, og er beskyttet mot fall på opptil 91 cm*. Den fungerer i temperaturer fra -29°C til +60°C*.

Med en batterilevetid på opptil 19 timer og en økt kapasitet på 38 timer (ved bruk av et hot-swap-batteri), er TOUGHBOOK 55 like utholdende som den er robust.

Den seneste bærbare TOUGHBOOK 55 finnes i tre versjoner: HD, Full-HD og Full HD med pekeskjerm. Alle enheter leveres med standard 3 års garanti og er tilgjengelig fra september 2021. Prisene begynner på 1988 euro + moms. For mer informasjon, besøk www.toughbook.eu.

*Testet mot MIL-STD-810H av et uavhengig tredjepartslaboratorium