Phone number: (+47) 67 91 78 00

PANASONIC PRESENTERER TOUGHBOOK G2 – EN DRØM FOR MOBILT PERSONELL

Det nye nettbrettet TOUGHBOOK G2 er bygget for fremtiden, og er utviklet med brukervennlighet og sikkert i tankene. Dessuten integreres den enkelt i eksisterende systemer.

OSLO, NO. 29. juni 2021 – Panasonic presenterer i dag TOUGHBOOK G2, et allsidig verktøy for mobilt personell.

Blant nyhetene finner vi eSIM, framtidssikrede trådløse kommunikasjonsfunksjoner og økt ytelse. Blant annet er den utstyrt dem dobbelt så mye RAM og lagring, noe som kommer godt med for brukere som jobber mobilt med for eksempel CAD-design. Skjermens lysstyrke er forbedret slik at skjermen fungerer bedre i sterkt sollys, og enheten leverer sikkerhet i klasse med en Microsoft Secured-Core-datamaskin. Ikke minst tilbyr TOUGHBOOK G2 forbedret fleksibilitet og brukervennlighet takket være enda ett ekspansjonsspor for smartcard og kontaktløse kortlesere, samt tre knapper med valgbar funksjonalitet under skjermen.

TOUGHBOOK G2 tilbys i to versjoner – en Standard-, og en Quick Release SSD-modell for datafølsomme sektorer som  for eksempel redningstjeneste, politi og forsvaret. Enheten kan også utstyres med et bakgrunnsbelyst tastatur, som inkluderer en ekstra USB Type-A- og en ekstra Type-C®-port.

Allerede fra begynnelsen finnes det et rikt økosystem av dedikerte tilbehør til TOUGHBOOK G2, inkludert kjøretøyfester til bruk med eller uten tastatur, håndremmer, skulderremmer og futteral med rensbare alternativer.

TOUGHBOOK G2 er ideell for bruk i en rekke krevende bransjer. Innen logistikk er enheten perfekt for logistikkoppgaver, eller som et mer fleksibelt alternativ til en fastmontert datamaskin i en gaffeltruck ved hjelp av ulike dokking- og monteringsalternativer. Ved vedlikehold og reparasjon i felten kommer enhetens 4G-tilkobling, fleksible muligheter for seriell-port, 2nd LAN, strekkodeleser eller termisk kamera og opptil 18,5 timers forlenget batterilevetid, til sin rett. Et Windows Hello-kompatibelt 2 MP kamera i front, et 8 MP kamera på baksiden med LED-blits til dokumentasjon og en digitaliseringspenn som sikrer presise, biometriske signaturer, gjør enheten ideell for rapportering og kunderettet interaksjon.

Innen byggebransjen skinner den kraftige 10.- generasjons Intel® CoreTM-prosessoren (Quad Core) med Intel® vPro®-teknologi og 16 GB RAM (mulighet for 32 GB) litt ekstra. Den kraftige maskinvaren gjør at enheten kan brukes mobilt ved for eksempel inspeksjoner, men den kan også kobles til en skrivbords-dock og dermed erstatte en stasjonær PC på kontoret med mulighet for å levere 4K til to eksterne skjermer.

Innen transportsektoren er TOUGHBOOK G2 som skapt for personell innen alt fra bilberging, jernbane- og sporvedlikehold, til lokførere og bakkepersonell i flybransjen. TOUGHBOOK har en justerbar lysstyrke på 1000 cd/m² som sikrer god lesbarhet både i ekstremt sollys og under bakken. Den er robust bygget, og lever opp til klassifiseringen MIL-STD-810H* i tillegg til IP65.

– Med G2 sikter vi mot å beholde denne yrkesgruppens hjerte. Dette er neste generasjons robuste enhet for mobil arbeidskraft, fullastet med den seneste teknologien, mens den samtidig er bakoverkompatibel og kommer i en mer fleksibel, sikker og ikke minst enda mer brukervennlig formfaktor, sier Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager i Panasonic Mobile Solutions Business.

Nettbrettet TOUGHBOOK G2 leveres med 3 års standardgaranti, og er tilgjengelig fra slutten av juli 2021. Prisene begynner fra 2.450 € + moms. For mer informasjon, besøk www.toughbook.no.

*Testing skal gjennomføres av et uavhengig tredjepartslaboratorium etter MIL-STD-810H i andre halvdel av 2021.