Panasonic oppdaterer 2-i-1 flaggskipet CF-20

Panasonic Toughbook CF-20 som ble lansert i 2015 er fortsatt markedets første og eneste fullrobuste 2-i-1 bærbare datamaskin der skjermen kan tas helt av. Nå får den en overhaling i form av blant annet syvende generasjon Intel Core vPro prosessorteknologi som betyr redusert strømforbruk og høyere ytelse. CF-20 kan nå brukes i opptil 17 timer med de to medfølgende batteriene.

 

Forbedret sikkerhet

Panasonic Toughbook CF-20 har også fått forbedret innloggingssikkerheten med et nytt Windows Hello-frontkamera med IR-sensorer og LED. Noe som betyr at brukerne kan logge inn uten adgangskort via et 3D-bilde.

Enheten kommer også med en valgfri magnetleser for lesing av for eksempel lojalitets-, fører- og medlemskort. I tillegg er kameraet på baksiden av enheten forbedret for økt bildekvalitet – også ved fotografering i dårlig belysning. CF-20 kan leveres med en flyttbar SSD for databeskyttelse. TPM 2.0 gir tilgang til en hardware-nøkkel for kryptering og dekryptering av enheten isolert for ytterligere økt sikkerhet.

 

Robust og brukervennlig

Magnesiumutførelse og standardene IP65 og MIL-STD 810G gjør enheten utmerket for utendørsbruk. Toughbook CF-20 veier kun 1,89 kg som bærbar PC og 950 gram som nettbrett. Hvilket er langt under standarden på to kg for denne type enheter. Et integrert håndtak gjør den enkelt å ta med, og tastene er åtte prosent større enn hva de var på forgjengeren.