• News and events

    News and events

Panasonic leder an på det europeiske markedet for robuste bærbare enheter

 

Ferske tall fra VDC Research viser en svært positiv utvikling for Panasonic sine robuste enheter. Tallene viser at Panasonic forsvarer sin posisjon som markedsleder på det europeiske markedet.

Rapporten fra VDC Research viser at Panasonic klarer seg bedre enn konkurrentene. Med en “share of sale” på hele 67 prosent i 2016, leder Panasonic an på det europeiske markedet med sin produktserie Toughbook.

Tallene viser også at Panasonic sine robuste nettbrett, Toughpad, er ledende på markedet med en “share of sale” på 56 prosent. Hvilket nesten er åtte ganger høyere enn nærmeste konkurrent.

Fokus på vekst og strategi

Panasonic sitt fokus på strategi og vekst har vist seg å være gunstig for virksomheten.Samlet viser tallene en årlig vekst på 176 prosent for de robuste enhetene sett under ett.
– Vårt fokus på å oppdatere og fornye de mest suksessfulle robuste og bærbare enhetene i kombinasjon med å bringe nye robuste 2-i-1 enheter på markedet, har gitt oss muligheten til å utvide vår europeiske markedsandel, sier Kevin Jones, Managing Director Panasonic Computer Products Solutions Europe.

Den engelske pressemeldingen er vedlagt.  

For ytterligere informasjon, besøk:  https://business.panasonic.com/toughbook/laptop-computers.html eller kontakt:

Ulrika Sturk
Regional Marketing Manager Norden
Telefon: +46 708 104 804
ulrika.sturk@eu.panasonic.com