Phone number: (+47) 67 91 78 00

PANASONIC LANSERER DET ROBUSTE OG KRAFTIGE ANDROID-NETTBRETTET TOUGHBOOK A3 MED 10,1 TOMMER SKJERM

Panasonic lanserer det kraftige og robuste nettbrettet TOUGHBOOK A3 med støtte for Panasonic COMPASS 2.0, markedets første samling av enterprise management-verktøy til TOUGHBOOK-enheter basert på Android

Oslo, Norge. 24. juni 2020 – Panasonic utvider sitt sortiment av Android-enheter med lanseringen av TOUGHBOOK A3 – et robust Android-nettbrett med en 10,1 tommer stor skjerm. Bedrifter velger i økende grad Android-enheter når de er på utkikk efter robuste nettbrett, og TOUGHBOOK A3 er ideell for utrykningspersonell, vedlikeholdsindustrier og ansatte i felt, samt transportarbeidere og kontrollører i diverse bransjer.

Enheten byr på et fullstendig beskyttet design, og batterilevetiden er på opptil ni timer med doble standardbatterier. Batterilevetiden kan i tillegg økes til opptil 15,5 timer med større batterier som kommer som tilvalg, og disse kan til og med ”hotswappes.” Enheten er enkel å bruke i all slags vær, og byr på en rekke nyttige porter som gjør det mulig å tilpasse den til spesifikke oppgaver og behov. TOUGHBOOK A3 støtter også Panasonic COMPASS 2.0, en samling av enterprise management-verktøy til robuste nettbrett og håndholdte enheter med Android i Panasonic TOUGHBOOK-serien.

Mer robust enn noensinne før
TOUGHBOOK A3 er vann- og støvbestanding (IP65) og tåler å bli mistet fra en og en halv meters høyde. Den kommer med Android 9 (Pie) og er utstyrt med en Qualcomm Octa-core SDM660 CPU (1,8 GHz - 2,2G Hz) med langtidsstøtte, samt 4 GB RAM og 64 GB eMMC-lagring.

Skarp skjerm
Skjermen på 10,1 tommer har en oppløsning på 1920 x 1200 piksler, og er lett å bruke utendørs selv i kraftig sollys.  Skjermen er trykkfølsom, og fungerer også med hansker eller pekepenn i all slags vær. Det betyr at du til og med kan signere dokumenter digitalt i regnvær. TOUGHBOOK A3 har også to innebygde kameraer samt mikrofon.

Klar for alle oppgaver
TOUGHBOOK A3 leveres med en rekke viktige porter til alle typer oppgaver, og den har både USB-C (USB 3.0) og USB-A (USB 2.0). I tillegg har den tre ulike tilkoblingsporter med fem forskjellige kombinasjoner, slik at enheten kan skreddersys til ulike bruksområder, og blant mulighetene finner vi en smartkort-leser, en strekkodeskanner og en ekstra USB-A-port.

TOUGHBOOK A3 kan monteres med det rette tilbehøret i kjøretøy, og den leveres med Bluetooth 5.0 samt WLAN IEEE802.11 med MIMO-funksjonalitet, i tillegg til posisjonsmåling via Galileo og GPS i Europa.

Mer informasjon
TOUGHBOOK A3 leveres med en tilbehørspakke og 3 års standardgaranti, og den vil være tilgjengelig fra august 2020.

For mer informasjon, besøk https://business.panasonic.no.

Hent høyoppløste bilder her.