Nettbrett for «eksplosive» miljøer

Panasonic lanserer en oppdatert versjon av Toughpad FZ-G1 ATEX. I tillegg til lenger batteritid og mer kraft er den sertifisert for bruk i eksplosjonsfarlige omgivelser.

Den nye versjonen av den 10.1 tommer store og robuste ATEX-sertifiserte Toughpad FZ-G1 har opptil 14 timers batteritid. Du kan også bytte batteri på den uten å avbryte strømforsyningen. I tillegg er den sertifisert for «Zone 2 Working Space» på bakkenivå, hvilket betyr at den kan brukes i eksplosjonsfarlige omgivelser. Noe som gjør den ideell for bruk i for eksempel olje- og gassindustrien.

Jan Kaempfer, General Manager Marketing i Panasonic Computer Product Solutions, sier det er den mest allsidige ATEX-sertifiserte enheten selskapet har lansert noensinne.

– Toughpad FZ-G1 ATEX gir de som jobber i eksplosjonsfarlige omgivelser samme tilgang til kraft, funksjonalitet og design som de som jobber i normale miljøer, sier han.

For å sørge for at alle sertifiseringsstandarder oppfylles er det utviklet et nytt batteridesign, samt et nytt skinnetui. For å sikre at all informasjon er tilgjengelig under feltarbeid, er denne Windows 10 Pro baserte enheten med sjette generasjon Intel Core i5-6300u vPro CPU-prosessor utstyrt med en rekke ulike tilkoblingsmuligheter.

Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX er som alle Panasonic sine fullrobuste enheter testet for å fungere under ekstreme forhold i henhold til MIL. STD 810G- og IP65-standardene.

Se mer.