Markedsleder på robust teknologi for 17 år på rad

For 17 år på rad er Panasonic ledende på det europeiske bedriftsmarkedet for robuste PC-er og nettbrett. For PC-er har selskapet en markedsandel på 57 prosent, mens tilsvarende tall for nettbrett er på 56 prosent.

I følge VDC Research har Panasonic på seg ledertrøyen for 17 år på rad i bedriftsmarkedet for robuste og bærbare PC- og nettbrett. Kevin Jones, Managing Director i Panasonic Mobile Solutions, sier markedssuksessen er et resultat av selskapets grunnprinsipper som fyller 100 år i år.

– Det handler om å lytte til kundenes behov og jobbe innovativt med å gjøre våre kunders liv enklere med teknologi, sier han.

Panasonic jobber innovativt med å kontinuerlig utvikle robuste enheter som er skreddersydd for detaljhandelen, produksjonsmiljøer og transport- og logistikkbransjen. Et eksempel er nye Panasonic Toughbook FZ-T1 som er utviklet for mobile ansatte med behov for en allsidig og robust enhet. Med sin stemmefunksjonalitet, datakapasitet og integrerte strekkodeskanner er den for eksempel perfekt for bruk i detaljhandelen som et salgs- og ordremottaksverktøy.

David Krebs i VDC Research sier markedet for håndholdte enheter har vært gjennom en omfattende konsolidering de siste årene. Hvilket han mener gir løsningsleverandører mindre muligheter til å drive support samtidig som det reduserer tilgjengelige løsninger som sluttbrukeren kan adoptere.

– Panasonic har med sine mange år markedsleder for robuste PC-er og nettbrett vært et velkomment tillegg for å nettopp utvide løsningsleverandørenes og sluttbrukerenes muligheter, sier han.