Lanserer 3D-kamera på robust nettbrett

Oppgraderer «tøffingen» Toughpad FZ-M1 med Intel RealSense 3D-kamera.

Den robuste nettbrettsuksessen Panasonic Toughpad FZ-M1 lanseres nå med et Intel RealSense 3D-kamera. Med presise 3D-målinger fra 16 cm til 10 meter er nettbrettet et perfekt verktøy være seg om du skal dokumentere sprekker i en bro eller en komplisert karosseriskade.

Panasonic Toughpad FZ-M1 er et fullrobust nettbrett med en syv tommer stor skjerm. Med det nye 3D-kameraet er enheten nå blitt et perfekt verktøy for å ta og behandle 3D-bilder mens man er på farten. Det Windows-baserte nettbrettet lar deg måle og behandle 3D-dimensjoner, og det er enkelt å overføre bildene for bruk i andre applikasjoner.

Gjør det usynlige synlig

Med 3D-kameraet blir det usynlige synlig. Skjermen har en bildeoppløsning på 1280x720, og 3D-kameraet har et bruksområde fra 16 cm til 10 meter – avhengig av oppløsning og omgivelser. Enheten kan konfigureres slik at kameraet kan kombineres med for eksempel en strekkodeleser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Robust og værbestandig

Panasonic Toughpad FZ-M1 er basert på operativsystemet Windows 10 Pro, og har sjette generasjons Intel Core eller Atom Core-prosessor. Den har ni timers batteritid, med ytterligere 20 timers batteritid med hot swap-batterier. Noe som betyr at batteriet kan benyttes mens maskinen er i bruk. Den er værbestandig, og fungerer i alle former for lys – også i sterkt sollys. Skjermen kan benyttes med hansker og/eller en stylus.

Det robuste designet betyr at du kan miste den i bakken fra 180 cm, og den er IP65-sertifisert. Men likevel lett og kompakt nok til å passe i lommen.