Fordobler lagringskapasitet på ny versjon av Toughpad FZ-G1

Panasonic lanserer en ny versjon av det populære nettbrettet Toughpad FZ-G1, der både RAM og lagring er fordoblet. I tillegg kommer den med syvende generasjon Intel Core i5-prosessor.

Enheten kan hvis ønskelig leveres med et høyoppløselig termisk kamera som kan brukes sammen med en rekke andre applikasjoner.

Lavere strømforbruk og minimalt med varmegenerering

Femte generasjon av den robuste Panasonic Toughpad FZ-G1 leveres med oppgradert Intel Core i5-7300 U vPro som reduserer både strømforbruk og varmegenerering. Med åtte gigabyte RAM og 256 GB SSD, er enheten skreddersydd for bruk i tøffe miljøer.

 

Opptil 22 timers batteritid

FZ-G1 er en er basert på Windows 10 Pro, og gir deg opptil 11 timers batteritid. Et valgfritt hot swap-batteri øker batterikapasiteten til 22 timer. Enheten har også en integrert betalingsløsning (mPOS).

 

For tøffe miljøer

Som andre robuste enheter fra Panasonic, er FZ-G1 utviklet for å fungere i ekstreme miljøer. I tillegg til termisk kamera og en mPOS-betalingsløsning, kan den skreddersys speisfikke behov med blant annet en 2D-strekkodeleser, GPS, Micro SD, 2nd USB 2.0, LAN og smartkortleser. Enheten er sertifisert i henhold til standardene IP65 ratings og MIL-STD 810G.