Phone number: (+47) 67 91 78 00

DOBBELT OPP MED NYE PANASONIC TOUGHBOOK 33

Forbedret ytelse, mer minne og større harddisk – Panasonics nye TOUGHBOOK 33 levererer alt proffene vil ha.

OSLO, NO. 23. mars 2021 – Panasonics like populære som robuste 2-i-1-laptop TOUGHBOOK 33 slippes nå i en kraftig oppdatert utgave med et ytelsesløft på hele 40 prosent, samt doblet RAM og lagringsplass – det eneste som ikke forandres stort er prisen. Denne modellen, som har et avtagbart tastatur slik at skjermen kan brukes som et robust nettbrett, har vist seg svært populær blant brukere i krevende miljøer.

Under panseret sitter det nå en fire kjerners 10.-generasjonens Intel® Core® i5-10310U-prosessor (med Intel® vPro Technology), noe som borger for opptil 40 prosent høyere ytelse, mens TOUGHBOOK 33 samtidig beholder sin 20-timers batterilevetid med doble batterier som kan byttes under drift (s.k. ”hot swap”).

Minnet er fordoblet til 16 GB RAM som standard (32 GB finnes som tilvalg). Lagringen er økt til 512 GB (fra 256 GB) med NVMe Opal SSD, som selvkrypterer i sanntid, frigjør prosessorkapasitet og tilbyr forbedret databeskyttelse. Det siste er en god nyhet for informasjonssensitive kunder som redningstjeneste, politi og forsvaret. En mobil Solid State Drive finnes som ekstrautstyr for den som ønsker det, og blant ytterligere forbedringer finner vi den seneste WiFi-standarden (Intel Wireless 6 AX 201), Bluetooth 5.1 og en USB Type-CTM-port med ladefunksjon.

Windows 10
Operativsystemet Windows 10 Pro er velprøvd og enkelt å bruke på den 12-tommer store skjermen, som leverer en svært lyssterk (1200 cd/m2, QHD på 2160 x 1440 piksler) opplevelse. I og med at enheten er bygget for yrkesfolk kan skjermen selvfølgelig brukes utendørs selv på dager når solen lyser sterkt, mens den kapasitive pekeskjermen fungerer feilfritt selv med hansker på. Dessuten følger det med en støv- og vannsikker (IP55-klassifisert) digital penn for brukere som for eksempel trenger å signere digitalt, selv i situasjoner der været er mildt sagt utfordrende.

Og apropos tøffe forhold – med sitt avtagbare tastatur, hele seks bruksmodi og et omfattende utvalg av porter, er denne smarte 2-i-1-løsningen som en drøm for alle mobile arbeidere som stiller krav til utstyret sitt. Som om ikke det var nok kan alle kjøpere rolig merke seg at TOUGHBOOK 33 tåler fall fra 150 centimeters høyde*, og at den har klassifisering på IP65 for motstandsdyktighet mot vann og støv.

– Vår fleksible TOUGHBOOK 33 er et selvsagt valg innenfor offentlig sektor og blant feltarbeidere rundt om i Norden. De forbedringene vi nå har gjort fremtidssikrer enheten, og eksisterende kunder kan uten problemer ta i bruk tidligere anskaffet ekstrautstyr uten kompatibilitetsproblemer. Dessuten er vi veldig stolte over å kunne tilby all denne funksjonaliteten til en pris som ligger tett opptil forrige modell, sier Dirk Weigelt, europeisk produktsjef for Rugged Mobile IT hos Panasonic.

Veiledende pris for TOUGHBOOK 33 2-in-1 Detachable Notebook er 36 238 kroner ekskl. moms.

Veiledende pris for TOUGHBOOK 33 Tablet er 30525 kroner ekskl. moms

For mer informasjon, vennligst besøk www.toughbook.eu

 

 

 

*Testet av et uavhengig tredjepartslaboratorium etter MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV