• Presse

Presse

25/06/2018

Panasonic lanserer en ny stilig, bærbar og robust femtommers Android-basert Toughbook. Nye Toughbook FZ-T1 er en funksjonell og ideell «allrounder» for ansatte på farten.

Panasonic Toughbook FZ-T1 er skreddersydd for en rekke bransjer som for eksempel logistikk, transport og detaljhandel. Med funksjoner som stemmer- og dataoverføring, integrert strekkodeskanner og annet ekstrautstyr, er den et perfekt verktøy for oppgaver som varefylling, ordremottak og salg.

Allsidig

7/06/2018

En ny kundetilfredshetsundersøkelse fra VDC Research viser at Panasonic sine robuste Toughbook-enheter scorer høyest når det gjelder ytelse, teknisk støtte og behovsforståelse ved leveranser av robuste PC-er og nettbrett.

I undersøkelsen som er gjennomført blant mer enn 600 innkjøpere i Europa og Nord-Amerika kommer Panasonic Toughbook best ut. Undersøkelsen viser at Panasonic topper listen i en rekke kategorier, inkludert forståelse av forretningsbehov, maskinvareytelse, teknisk støtte og total tilfredshet.

25/04/2018

Oppgraderer «tøffingen» Toughpad FZ-M1 med Intel RealSense 3D-kamera.

Den robuste nettbrettsuksessen Panasonic Toughpad FZ-M1 lanseres nå med et Intel RealSense 3D-kamera. Med presise 3D-målinger fra 16 cm til 10 meter er nettbrettet et perfekt verktøy være seg om du skal dokumentere sprekker i en bro eller en komplisert karosseriskade.

27/03/2018

*/ /*-->*/

Panasonic Corporation utsteder en sikkerhetskunngjøring angående Toughbook CF-AX-serien, CF-SX-serien og CF-C2-serien.

Pages