• Presse

Presse

27/02/2018

Panasonic lanserer en ny versjon av robuste Toughpad FZ-M1 med et infrarødt termisk kamera som måler bildetemperaturer fra 400 pluss- til 20 minusgrader

Det praktiske og robuste nettbrettet på syv tommer er utstyrt med et FLIR Lepton mikrotermisk kamera som gjør det mulig å ta og behandle termiske bilder der man måtte befinne seg for deretter å knytte de opp mot forretningsapplikasjoner og tilføre datainnhold som for eksempel QR-koder.

22/02/2018

Panasonic og Pyramid Computer inngår et samarbeid for å forbedre blant annet digitale selvbetjeningsmaskiner og håndholdte enheter i butikk. Målet er å gjøre kundenes butikkopplevelser bedre.

19/02/2018

Panasonic Toughbook CF-20 som ble lansert i 2015 er fortsatt markedets første og eneste fullrobuste 2-i-1 bærbare datamaskin der skjermen kan tas helt av. Nå får den en overhaling i form av blant annet syvende generasjon Intel Core vPro prosessorteknologi som betyr redusert strømforbruk og høyere ytelse. CF-20 kan nå brukes i opptil 17 timer med de to medfølgende batteriene.

 

Forbedret sikkerhet

6/02/2018

ScanSource og Panasonic skal samarbeide for å styrke posisjonen på det raskt voksende europeiske markedet for robuste håndholdte enheter. Panasonic har i lang tid samarbeidet med Panasonic i USA, og har derfor god erfaring med å støtte oppunder Panasonic sin virksomhet.

Kevin Jones, Managing Director i Mobile Solutions Business Division – Europe Connected Solutions Company, Panasonic Corporation, sier at de robuste håndholdte enhetene utgjør en betydelig del av vår produktportefølje.

Pages