• Presse

Presse

29/10/2018

Nye Panasonic Toughbook lanserer en ny versjon av FZ-N1 som er mer robust, har høyere ytelse og lengre batteritid. 

Panasonic kunngjør i dag lanseringen av neste generasjon av sin mest avanserte håndholdte enhet med integrert strekkodeleser. Nye Toughbook FZ-N1 er med andre ord mer robust og har høyere yteevne samtidig som den har bedre integrert kommunikasjonsteknologi og en 4,7 tommers skjerm.

27/09/2018

For 17 år på rad er Panasonic ledende på det europeiske bedriftsmarkedet for robuste PC-er og nettbrett. For PC-er har selskapet en markedsandel på 57 prosent, mens tilsvarende tall for nettbrett er på 56 prosent.

I følge VDC Research har Panasonic på seg ledertrøyen for 17 år på rad i bedriftsmarkedet for robuste og bærbare PC- og nettbrett. Kevin Jones, Managing Director i Panasonic Mobile Solutions, sier markedssuksessen er et resultat av selskapets grunnprinsipper som fyller 100 år i år.

11/09/2018

Panasonics nye robuste og stilrene 7 tommers nettbrett FZ-L1 er skreddersydd for ansatte med daglig fysisk kundekontakt. For eksempel kan den integreres med en strekkodeleser.

Toughbook FZ-L1 er et nytt robust og stilrent android-basert nettbrett som er skreddersydd for mobile ansatte med daglig kundekontakt. Enheten er utstyrt med en syv tommers skjerm og kan integreres med en strekkodeleser. Den er allsidig utformet for bruk i en rekke bransjer som hotell, restaurant, produksjon og transport.

5/09/2018

Vurderer du eller din bedrift å kjøpe inn robuste enheter i form av PC-er og nettbrett? I så fall bør du nøye sjekke produsentens og leverandørens hardførhetspåstander. Det finnes nemlig ingen bransjestandard for når slike enheter kan kategoriseres som robuste.

Pages