• Presse

Presse

12/01/2018

Panasonic is aware of recently reported side-channel analysis vulnerabilities known as Meltdown and Spectre affecting many modern microprocessors.  This document is provided to guide our valued customers towards the most up-to-date and accurate Toughbook support pages.

Panasonic has established a global Toughbook support page that will help customers with specific product queries and support guidance.  The link for the page can be found below:

http://pc-dl.panasonic.co.jp/itn/vuln/g18-001.html

9/11/2017

Sol, vind, regn og sjøsprøyt setter nesten urimelige krav til teknologien som brukes om bord på fergene. I hvert fall til teknologien som benyttes av de ansatte på dekk til billettering. Nettopp derfor er Panasonic Toughpad FZ-M1 valgt for å håndtere billetteringen på selskapets ferger. I første omgang er det bestilt 150 enheter, hvilket kan bli fordoblet i løpet av kort tid.

Må takle all slags vær

8/11/2017

En undersøkelse gjennomført av analyseselskapet IDC viser at bedrifter kan spare opptil 15 prosent av kostnadene for bærbare PC-er og nettbrett ved å investere i robuste enheter.

Undersøkelsen viser at nedetiden vil reduseres ved å implementere robuste håndholdte PC-er og nettbrett i virksomheten. På fem år er det mulig å redusere kostnadene med hele 15 prosent.

 

Langsiktig løsning

5/09/2017

Magnus Klasson, operasjonsansvarlig i West Atlantic, sier de bruker Panasonic sin Toughpad som en EFB, eller Electronic Flight Bag.

– Et av de viktigste kriteriene for å velge løsning var å finne enheter som tåler en støyt da det kan gå hardt for seg. Det hender rett som det er at enhetene faller i bakken ved av- og pålossing. Vi kan derfor ikke benytte teknologi som går i stykker. Toughpad FZ-G1 er i så måte perfekt for oss. Den er robust og kan brukes i alle værtyper være seg om sola skinner eller regnet faller, sier han.

Enklere å kontrollere lasten

Pages