Presse - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Presse

Presse

14/08/2018

Panasonic lanserer en ny versjon av det populære nettbrettet Toughpad FZ-G1, der både RAM og lagring er fordoblet. I tillegg kommer den med syvende generasjon Intel Core i5-prosessor.

Enheten kan hvis ønskelig leveres med et høyoppløselig termisk kamera som kan brukes sammen med en rekke andre applikasjoner.

Lavere strømforbruk og minimalt med varmegenerering

8/08/2018

Panasonic oppdaterer den Windows-baserte Toughpad FZ-M1. Det for å sikre at den fortsatt er det mest fleksible 7-tommers nettbrettet for medarbeidere på farten med behov for en robust enhet.

25/06/2018

Panasonic lanserer en ny stilig, bærbar og robust femtommers Android-basert Toughbook. Nye Toughbook FZ-T1 er en funksjonell og ideell «allrounder» for ansatte på farten.

Panasonic Toughbook FZ-T1 er skreddersydd for en rekke bransjer som for eksempel logistikk, transport og detaljhandel. Med funksjoner som stemmer- og dataoverføring, integrert strekkodeskanner og annet ekstrautstyr, er den et perfekt verktøy for oppgaver som varefylling, ordremottak og salg.

Allsidig

7/06/2018

En ny kundetilfredshetsundersøkelse fra VDC Research viser at Panasonic sine robuste Toughbook-enheter scorer høyest når det gjelder ytelse, teknisk støtte og behovsforståelse ved leveranser av robuste PC-er og nettbrett.

I undersøkelsen som er gjennomført blant mer enn 600 innkjøpere i Europa og Nord-Amerika kommer Panasonic Toughbook best ut. Undersøkelsen viser at Panasonic topper listen i en rekke kategorier, inkludert forståelse av forretningsbehov, maskinvareytelse, teknisk støtte og total tilfredshet.

Pages