Presse

13/02/2019

Panasonic, ledende på robuste enheter i Europa, reduserer leveringstiden på 90 prosent av TOUGHBOOK-serien bestående av robuste PC-er, nettbrett og andre håndholdte enheter.

Leveransetiden kuttes fra 90 til 30 dager fra juni 2019 bortsett fra på skreddersydde løsninger. Endringen skyldes en optimalisering av forsyningskjeden ved det europeiske konfigurasjons- og servicesenteret for TOUGHBOOK i Cardiff. Kun 10 prosent av produktene vil ha en leveransetid på 60 til 90 dager.

23/11/2018

En undersøkelse gjennomført av Opinion Matters på vegne av Panasonic, viser at Big Data, Internet of Things (IoT) og sensorer er det som i størst grad vil påvirke «ansatte på gulvet» de neste 12 månedene.

Undersøkelsen som er gjennomført blant 250 innkjøpere av informasjonsteknologi i Storbritannia viser at Big Data (52 prosent), IoT (51 prosent) og sensorteknologi (41 prosent) er det som i størst grad vil påvirke bedrifter med mobile arbeidsstyrker. Undersøkelsen viser også at økt effektivitet og produktivitet er drivkraften bak fremtidige innkjøp.

29/10/2018

Nye Panasonic Toughbook lanserer en ny versjon av FZ-N1 som er mer robust, har høyere ytelse og lengre batteritid. 

Panasonic kunngjør i dag lanseringen av neste generasjon av sin mest avanserte håndholdte enhet med integrert strekkodeleser. Nye Toughbook FZ-N1 er med andre ord mer robust og har høyere yteevne samtidig som den har bedre integrert kommunikasjonsteknologi og en 4,7 tommers skjerm.

27/09/2018

For 17 år på rad er Panasonic ledende på det europeiske bedriftsmarkedet for robuste PC-er og nettbrett. For PC-er har selskapet en markedsandel på 57 prosent, mens tilsvarende tall for nettbrett er på 56 prosent.

I følge VDC Research har Panasonic på seg ledertrøyen for 17 år på rad i bedriftsmarkedet for robuste og bærbare PC- og nettbrett. Kevin Jones, Managing Director i Panasonic Mobile Solutions, sier markedssuksessen er et resultat av selskapets grunnprinsipper som fyller 100 år i år.

Pages