Presse

14/03/2019

Panasonic, Europas ledende produsent av robuste og hardføre PC-er og andre håndholdte enheter, lanserer neste generasjon av Panasonic sin programvare COMPASS som lar deg bruke operativsystemet Android på en mer effektiv måte.

Oppdateringen i COMPASS (Complete Android Services and Security) inkluderer et nytt verktøy for rask tilpasning av enheter, forbedrede sikkerhetsoppdateringer i opptil ti år etter utsendelse og en ny portal for godkjenning av applikasjoner til Panasonic Android-enheter.

21/02/2019

Takket være det robuste nettbrettet Panasonic TOUGHBOOKG1 kan brannvesenet i Sandefjord gjøre en mer effektiv jobb. GPS-funksjonalitet som viser raskeste vei, oppdragsinformasjon og samhandlende ressurser gjør at nødetaten kan forberede seg på hva de møter på oppdraget.

Brannvesenet i Sandefjord har alltid en Panasonic TOUGBOOK G1 med seg i brannbilen på utrykninger. Enheten som er festet på dashbordet i en dockingsstasjon viser raskeste vei, samt hvor det er bommer og broer. Det samtidig som den gir en oversikt over hendelsesstedet og mottar informasjon fra nødsentralen.

13/02/2019

Panasonic, ledende på robuste enheter i Europa, reduserer leveringstiden på 90 prosent av TOUGHBOOK-serien bestående av robuste PC-er, nettbrett og andre håndholdte enheter.

Leveransetiden kuttes fra 90 til 30 dager fra juni 2019 bortsett fra på skreddersydde løsninger. Endringen skyldes en optimalisering av forsyningskjeden ved det europeiske konfigurasjons- og servicesenteret for TOUGHBOOK i Cardiff. Kun 10 prosent av produktene vil ha en leveransetid på 60 til 90 dager.

23/11/2018

En undersøkelse gjennomført av Opinion Matters på vegne av Panasonic, viser at Big Data, Internet of Things (IoT) og sensorer er det som i størst grad vil påvirke «ansatte på gulvet» de neste 12 månedene.

Undersøkelsen som er gjennomført blant 250 innkjøpere av informasjonsteknologi i Storbritannia viser at Big Data (52 prosent), IoT (51 prosent) og sensorteknologi (41 prosent) er det som i størst grad vil påvirke bedrifter med mobile arbeidsstyrker. Undersøkelsen viser også at økt effektivitet og produktivitet er drivkraften bak fremtidige innkjøp.

Pages