• Presse

Presse

22/02/2018

Panasonic og Pyramid Computer inngår et samarbeid for å forbedre blant annet digitale selvbetjeningsmaskiner og håndholdte enheter i butikk. Målet er å gjøre kundenes butikkopplevelser bedre.

19/02/2018

Panasonic Toughbook CF-20 som ble lansert i 2015 er fortsatt markedets første og eneste fullrobuste 2-i-1 bærbare datamaskin der skjermen kan tas helt av. Nå får den en overhaling i form av blant annet syvende generasjon Intel Core vPro prosessorteknologi som betyr redusert strømforbruk og høyere ytelse. CF-20 kan nå brukes i opptil 17 timer med de to medfølgende batteriene.

 

Forbedret sikkerhet

6/02/2018

ScanSource og Panasonic skal samarbeide for å styrke posisjonen på det raskt voksende europeiske markedet for robuste håndholdte enheter. Panasonic har i lang tid samarbeidet med Panasonic i USA, og har derfor god erfaring med å støtte oppunder Panasonic sin virksomhet.

Kevin Jones, Managing Director i Mobile Solutions Business Division – Europe Connected Solutions Company, Panasonic Corporation, sier at de robuste håndholdte enhetene utgjør en betydelig del av vår produktportefølje.

2/02/2018

Panasonic lanserer en oppdatert versjon av Toughpad FZ-G1 ATEX. I tillegg til lenger batteritid og mer kraft er den sertifisert for bruk i eksplosjonsfarlige omgivelser.

Den nye versjonen av den 10.1 tommer store og robuste ATEX-sertifiserte Toughpad FZ-G1 har opptil 14 timers batteritid. Du kan også bytte batteri på den uten å avbryte strømforsyningen. I tillegg er den sertifisert for «Zone 2 Working Space» på bakkenivå, hvilket betyr at den kan brukes i eksplosjonsfarlige omgivelser. Noe som gjør den ideell for bruk i for eksempel olje- og gassindustrien.

Pages