• COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ------------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ---------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

Panasonic COMPASS – Complete Android Services and Security (KOMPASS – Komplette Android-systemer og -sikkerhet)

Løser Android-problemer i virksomheten

I takt med den voksende utbredelsen av Android-mobilenheter i større foretak, har økt fleksibilitet, tilpasningsmuligheter og reduserte implementeringskostnader vært høyt verdsatt av mange virksomheter. Men virksomheter som tidlig tok i bruk håndholdte enheter og nettbrett med Android, oppdager nå også noen av de langsiktige utfordringene rundt enhetsadministrasjon og -sikkerhet.

Hvis du vil ha mer informasjon om utfordringene ved å jobbe med håndholdte enheter og nettbrett med Android, kan du klikke her for å se rapporten vår.

Få fullt utbytte av Android i virksomheten

Med Panasonic COMPASS får du alt du trenger for å distribuere og administrere Panasonics robuste håndholdte enheter og nettbrett med Android i bedriften. Det er utformet for å gi deg tryggheten til å dra nytte av den fleksibiliteten som tilbys av Android-operativsystemet, i trygg forvissning om at Panasonics enheter er klare for bedriftens programmer, administrasjon og sikkerhet. 

   

En rask oversikt: De fem grunnleggende administreringskomponentene i Panasonic COMPASS

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

Muligheten til å tilpasse Android-operativsystemet på Panasonic-enheten ut fra bedriftens krav. Består av tjenester som FOTA (Firmware over the air), Advanced FOTA og SCOMO (Software Component Management Object) for å dekke alle dine oppdaterings- og administreringsbehov.

EMM-sertifiseringer (Enterprise Mobility Management), lisenser og tilpassede MDM-klienter skreddersydd for Panasonic-maskinvare. 

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Aktiverer AFW (Android for Work) slik at virksomheter kan administrere virksomhetens og personlige data og programmer på én enhet, og holde dem både adskilte og trygge. Panasonic-sertifiserte, tredjeparts sikkerhetsløsninger som forbedrer enhetssikkerheten.    

Finne de riktige Panasonic Android-enhetene for den mobile arbeidsstyrken

Panasonic Toughpad lanserte sin første Android for Enterprise-enhet i 2011 og tilbyr i dag en rekke markedsledende, robuste nettbrett og håndholdte enheter med Android for å møte behovene til mobile arbeidere, med skjermer i størrelsene 4,7 tommer, 5 tommer, 7 tommer og 10,1 tommer. Klikk her for å finne den Panasonic Android-enheten som best passer behovene i din bedrift.

   

 

*Android er et registrert varemerke for Google Inc.