Phone number: (+47) 67 91 78 00
 • Powerful. Secure.
  Reliable.

  Get to know Windows 11

Windows 11 FAQ

Gjør mer med Windows 11 og TOUGHBOOK

Dette nye operativsystemet vil tilby raskere innlastingstider, forbedrede sikkerhetsfunksjoner og forbedret batterilevetid, noe som gjør det enklere for medarbeiderne å koble til mens de er på farten.

 

Gjør deg klar til å oppleve førsteklasses hastighet, kraft og sikkerhet.

 

Et nytt perspektiv

 

Windows 11 tilbyr et rolig, rent grensesnitt for arbeid uten begrensning. Fra den oppdaterte Start-menyen til nye måter å få kontakt med kolleger på gjennom meldinger og innhold – dette er det ideelle miljøet for de som ønsker mer ut av enheten.

 

Større produktivitet

 

Bruk produktivitetsverktøy som Snap Layouts. Med flere skrivebord kan du holde deg organisert og veksle umiddelbart mellom prosjekter og arbeidsstrømmer ved å klikke på en knapp.

 

Sømløst samarbeid

 

Med Microsoft Teams kan du koble til og samarbeide med andre fra den bærbare datamaskinen. Ring kolleger og arranger møter hele dagen via WiFi eller GPRS, hvis du er i felten.

 

En PC for alle

 

Den nye Windows 11 vil være tilgjengelig med tre TOUGHBOOK-modeller, slik at du kan dra nytte av de nyeste innovasjonene innen berøring, penn og taleinngang.

 

Klarert sikkerhet

 

Deres siste. Vår tryggeste. Del, distribuer og administrer eksternt med innebygd sikkerhet i Windows 11. Sammen med TOUGHBOOK sin bransjeledende beskyttelse er dette en førsteklasses opplevelse.

 

Ubegrenset tilkobling

 

Med chat og samtaler innebygd i oppgavelinjen, gjør den nye Windows 11 det mulig å få kontakt med hvem som helst med bare et par klikk - uansett hvilken enhet de er på.

toughbook

Windows 11-oppgraderingen vil bli levert til kvalifiserte TOUGHBOOK-enheter, fra tidlig i 2022. Tidspunktet vil variere avhengig av enhet. Visse funksjoner krever bestemt maskinvare.

 

FAQs

 • Når ble Windows 11 lansert av Microsoft?

  Microsoft lanserte Windows 11 på markedet 5.

 • Når vil Windows 11 være tilgjengelig for Panasonic TOUGHBOOK?

  Windows 11 vil være tilgjengelig for alle TOUGHBOOK-modeller som oppfyller minimumskravene til maskinvare i første kvartal 2022.
  Windows 11-krav - Hva er nytt i Windows | Microsoft-dokumenter

 • Hvor lenge vil Windows 10 bli støttet av Microsoft?

  Windows 10 støttes av Microsoft frem til 14.
  Windows 10 Home and Pro – | for Microsoft Lifecycle Microsoft-dokumenter

 • Vil det være en Nedgraderingsmodell for Windows 10 tilgjengelig?

  Ja, en Nedgraderingsmodell for Windows 10 vil være tilgjengelig for alle TOUGHBOOK-modeller som oppfyller minimumskravene til maskinvare i første kvartal 2022. Dette betyr at modellen kommer med en Windows 11 Pro-lisens og Windows 10 Pro forhåndsinstallert.

 • Kan jeg oppgradere min eksisterende TOUGHBOOK til Windows 11 gratis?

  Alle TOUGHBOOK-modeller som oppfyller minimumskravene til maskinvare, kan oppgraderes til Windows 11 gratis. Driverrutiner vil være tilgjengelige i løpet av første kvartal 2022.

 • Hvordan vet jeg når oppgraderingen til Windows 11 er tilgjengelig for Min Windows 10 TOUGHBOOK?

  Microsoft sender deg et varsel når den kvalifiserte TOUGHBOOK-enheten er testet og validert for gratisoppgraderingen. Eller du kan gå til Windows Update og se selv. Vær oppmerksom på at det kreves en betydelig nedlasting for å fullføre denne oppgraderingen.

 • Er det en frist for gratistilbudet? Må jeg betale for å oppgradere?

  Det gratis oppgraderingstilbudet har ikke en bestemt sluttdato for kvalifiserte systemer. Selv om Microsoft forbeholder seg retten til å avslutte støtten for gratistilbudet, vil det ikke være før minst ett år etter generell tilgjengelighet.

 • Hvor finner jeg minimumskravene til maskinvare for Windows 11?

  Windows 11-krav - Hva er nytt i Windows | Microsoft-dokumenter

 • Hva er de nye funksjonene i Windows 11?

  Utforsk Windows 11 OS, datamaskiner, apper og mer | Microsoft

 • Hva er fordelene med Windows 11 for Enterprise?

  Windows 11 har et velkjent moderne og oppdatert grensesnitt som bidrar til å øke produktiviteten og forbedrer samarbeidsopplevelsen for sluttbrukere samtidig som den opprettholder konsekvent administrasjon for IT-administrerte enheter.

 • Hva skjer med filene mine under oppgraderingen?

  Som standard overføres alle filene og dataene dine. Microsoft anbefaler imidlertid at du sikkerhetskopierer filene før installasjonen.

 • Hvilke tilbehør og programmer er kompatible?

  De fleste programvare og tilbehør som fungerte med Windows 10 forventes å fungere med Windows 11. Kontakt programvareutgiveren eller tilbehørsprodusenten for å få mer informasjon om produktene dine.

 • Jeg måtte gjøre betydelige endringer i mine IT-prosesser, administrasjonstilnærming og verktøy for å imøtekomme Windows 10. Hva vil denne nye versjonen kreve at jeg endrer?

  Windows 11 er basert på det samme grunnlaget for Windows 10, så det vil støtte de samme administrasjonsverktøyene du bruker i dag med Windows 10.

 • Jeg bruker Windows Autopilot til å klargjøre TOUGHBOOK-enheter for sluttbrukere. Vil Windows Autopilot være tilgjengelig for Windows 11?

  Ja, du vil kunne bruke Windows Autopilot for Windows 11-enheter.

Trenger du mer informasjon? Ta kontakt med et av teamet vårt i dag