Phone number: (+47) 67 91 78 00
  • CPS Product line up

TOUGHBOOK mobile PC-er og tablet-enheter

 

Om oss

 
TOUGHBOOK leder ikke bare det robuste data- og tablet-markedet, den definerer det. Siden vår første modell ble lansert for mer enn 20 år siden, har TOUGHBOOK mobile PC-er og tablet-enheter skapt sin egen nisje innen mobil teknologi, og omdefinert mulighetene for tilgang til data og applikasjoner i de mest utfordrende miljøer.
 
Fra den dagen vi startet har vi forblitt tro mot arven vår, som et ingeniørselskap som svarer til etoset i “stemmen til kunden” i alt vi gjør. Forpliktelsen til å høre på hva kundene våre egentlig vil ha, gir oss muligheten til å levere de beste høykvalitetsenhetene som karakteriserer vårt utvalg av løsninger.
 
For å forstå fordelene ved å distribuere TOUGHBOOK-baserte løsninger i organisasjonen din, må du tenke over de utfordringene de mobile arbeiderne møter.
 
Hva hindrer dem i å være mer produktive? Mer effektive?
Arbeide mer lønnsomt og samtidig være enklere å lede?
 
Sjansen er stor for at mange av disse problemene kan spores tilbake til problemer med data- eller programtilgang i feltet. Det kan være vanskelig å koble til de sentrale systemene. Det kan være mangelen på passende strømkilde som lar teknologien forbli i drift. Det kan være så enkelt som at regn eller solskinn hindrer dem i å arbeide raskt og effektivt.
 
Det er her TOUGHBOOK-historien begynner. Panasonic utstyrer TOUGHBOOK mobile PC-er og tablet-enheter med teknologi som er spesielt utformet for å overvinne disse hindrene som utallige yrkespersoner, i flere forskjellige industrier, møter hver eneste dag.
 
Når personer snakker om robuste eller holdbare bærbare datamaskiner i dag, vil de nesten alltid bruke ordet “TOUGHBOOK”.