• TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 31 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK 54 TOUGHBOOK 54 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK D1 TOUGHBOOK D1 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK G1 TOUGHPAD Q2 TOUGHPAD M1 TOUGHPAD M1 TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK L1 TOUGHBOOK XZ6

Toughbook mobile PC-er og tablet-enheter

 

Om oss

 
Toughbook leder ikke bare det robuste data- og tablet-markedet, den definerer det. Siden vår første modell ble lansert for mer enn 20 år siden, har Toughbook mobile PC-er og tablet-enheter skapt sin egen nisje innen mobil teknologi, og omdefinert mulighetene for tilgang til data og applikasjoner i de mest utfordrende miljøer.
 
Fra den dagen vi startet har vi forblitt tro mot arven vår, som et ingeniørselskap som svarer til etoset i “stemmen til kunden” i alt vi gjør. Forpliktelsen til å høre på hva kundene våre egentlig vil ha, gir oss muligheten til å levere de beste høykvalitetsenhetene som karakteriserer vårt utvalg av løsninger.
 
For å forstå fordelene ved å distribuere Toughbook-baserte løsninger i organisasjonen din, må du tenke over de utfordringene de mobile arbeiderne møter.
 
Hva hindrer dem i å være mer produktive? Mer effektive?
Arbeide mer lønnsomt og samtidig være enklere å lede?
 
Sjansen er stor for at mange av disse problemene kan spores tilbake til problemer med data- eller programtilgang i feltet. Det kan være vanskelig å koble til de sentrale systemene. Det kan være mangelen på passende strømkilde som lar teknologien forbli i drift. Det kan være så enkelt som at regn eller solskinn hindrer dem i å arbeide raskt og effektivt.
 
Det er her Toughbook-historien begynner. Panasonic utstyrer Toughbook mobile PC-er og tablet-enheter med teknologi som er spesielt utformet for å overvinne disse hindrene som utallige yrkespersoner, i flere forskjellige industrier, møter hver eneste dag.
 
Når personer snakker om robuste eller holdbare bærbare datamaskiner i dag, vil de nesten alltid bruke ordet “Toughbook”.