• About Computer Product Solutions

Produktløsninger for Panasonic-datamaskiner

 

Om virksomheten vår

Panasonic Computer Product Solutions, en avdeling av Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), kombinerer selskapets bransjeledende robuste, mobile PC-er og nettbrett i Toughbook-serien med fleksible, pålitelige og brukervennlige EPOS-løsninger.
 
 Alle Toughbooks robuste, mobile datamaskiner og tablet-enheter, sammen med de nye Toughpad tablet-enhetene, gir enkel tilgang til programmer og data i de mest utfordrende mobile miljøene, noe som resulterer i løsninger som forvandler folks arbeidsliv og driftseffektivitet.
 
Bare spesielt utvalgte komponenter, som er valgt ut, testet og ofte utformet av Panasonic, inngår i produksjonen av Toughbook og Toughpad. Dette betyr at hver enhet er utformet og produsert for å overvinne nesten alle hindringer som hindrer en arbeider fra å bruke en mobil datamaskin: støt, fukt, temperatur, svakt trådløst mottak, batterilevetid, ergonomi eller selv skjermsynlighet i sollys. 
 
Computer Product Solutions hjelper mobile arbeidere med å få bedre produktivitet via utvalget av robuste bærbare Toughbook-maskiner, Toughpad-nettbrett og systemer for elektroniske salgspunkter. Som markedsleder i Europa hadde Panasonic Toughbook en markedsandel på 66,4 % av salg av robuste og slitesterke bærbare datamaskiner, og Panasonic Toughpad hadde en markedsandel på 50,4 % av salg av robuste nettbrett i 2013 (VDC Research, mars 2014).
 
Toughbooks serie med mobile PC-er og tablet-enheter er delt inn i bestemte kategorier av 'robusthet', hver skapt med tanke på spesifikke industriprogrammer.
 

Fullstendig robust

Toughbooks og Toughpads mobile PC-er og tablet-enheter er det ultimate innen holdbarhet og driftssikkerhet, og er i samsvar med MIL-STD 810G og IP65, som viser at de kan brukes i de mest utfordrende utendørsmiljøene. De overvinner utfordringene med ekstreme temperaturer, vibrasjon, vann, støv, støt og fall.
 
For å sikre at våre enheter er robuste fra innsiden og ut, må hver eneste fullstendig robuste Toughbook og Toughpad gå gjennom ekstremt krevende testordninger i både vårt eget spesialistanlegg og i uavhengige tredjeparts testlaboratorier.
 
Fra begynnelse til slutt i produksjonsprosessen sikrer japansk ingeniørarbeid og de strengeste, moderne kvalitetsprogrammene at produksjonsstandarden er urokkelig, og at kontinuerlig utvikling av produktutvalget er iboende.
 
En av de største utfordringene som mobile arbeidere møter er å integrere enhetene de behøver inn i kjøretøyene de trenger for å forbli mobile. Våre fullstendig robuste Toughbook- og Toughpad-serier støttes av spesielle bilstativ, som leverer samme kvalitet, holdbarhet og driftssikkerhet som de mobile PC-ene og tablet-enhetene de oppbevarer. Takket være nyskapende utformings- og produksjonsteknologi og enestående teknisk erfaring er hver eneste dokkingløsning fullstendig tilpasset sitt formål, uansett hvor skreddersydd.
 

Delvis robust

Den perfekte balansen mellom robust holdbarhet og ytelse. Støt- og vannbestandig og i stand til å tåle fall fra høyder opptil 76 cm*. De er ideelle for mobile brukere som arbeider med viktige applikasjoner og setter pris på total eierskapskostnad.
 
Det fine med våre delvis-robuste enheten ligger i det at de bruker mye av teknologien som finnes i våre fullstendig robuste modeller, mens de samtidig drar nytte fra den lettere utformingen og førsteklasses tilkobling i vårt forretningsrobuste utvalg.
 

Forretningsrobust

Våre forretningsrobuste modeller er utformet for å tilby beskyttelse for viktige komponenter som skjerm, harddisk og tastatur (de som oftest blir skadet i tradisjonelle notebook-enheter). Dette lar yrkespersoner forbli aktive når de er på farten, uten at de trenger å tenke over de vanlige bekymringene om skade eller feil på sin mobile PC eller tablet-enhet. 
 
Verdien av disse enhetene er deres evne til å kombinere robusthet med lett utforming. Selv om den veier kun 1,690 gram kan Toughbook mobile PC-er tåle fall fra 76 cm og en 100 kg vibrasjonstest under trykk, i tillegg til å være sprutsikker*.
 
* Motstandsdyktig mot støt, trykk og sprut, men dette er ingen garanti mot skade eller feil funksjon.
 
Klikk på knappen til venstre for å lære mer om de spesielle evnene til våre mobile PC-ers og tablet-enheter.