Phone number: (+47) 67 91 78 00
  • About Computer Product Solutions

Produktløsninger for Panasonic-datamaskiner

Panasonic TOUGHBOOK | Ledende markedet siden 1996

Panasonic TOUGHBOOK - som er verdensledende innen robuste bærbare datamaskiner og nettbrett siden 1996
Når folk spør: "Hvilke er de beste robuste bærbare datamaskiner og nettbrett i verden?", tror vi det er flere faktorer som betyr at Panasonic TOUGHBOOK er det riktige svaret.

Vår arv, vår resultater av suksess, vår spesialteknikk, sektorkompetanse og ‘voice of the customer’ tilnærming, vår service i verdensklasse og vår forpliktelse til innovasjon - de kombinerer alle for å sette TOUGHBOOK robuste bærbare datamaskiner og nettbrett ett skritt foran.

Men hvis det fremdeles er et subjektivt svar, når det gjelder spørsmålet om hvem som er verdensledende på markedet innen robust databehandling, er svaret absolutt definitivt Panasonic TOUGHBOOK.
Siden vi skapte det robuste markedet for mer enn to tiår siden, har vi etablert oss som nr.1 i kategorien, og har opprettholdt vår posisjon som europeiske markedsledere med 45% inntektsandel av salget av robuste og holdbare bærbare datamaskiner og nettbrett i 2019. *

 

Forskjellig er i vårt DNA

Det som virkelig skiller TOUGHBOOK - og hvorfor vi er det logiske valget for organisasjonen din - er grunnen til vår eksistens. DNAet vårt.

Vi tror på å hjelpe bedrifter som dine over hele Europa til å bli bedre. For å kunne gjøre mer. Å kunne jobbe på måter som tidligere var umulige. For å kunne tilby bedre service. For å være mer produktiv.

Og for å gjøre det, tror vi på å være annerledes. Forskjellig fra andre produsenter av mobil teknologi. Mer i samsvar med det brukerne trenger. Mer spesialisert i å matche kravene sine til vår robuste teknologi.

Med utgangspunkt i unnfangelsesøyeblikket handler alt vi gjør om å være bedre, mer ekspert og mer fit for purpose enn noe annet i markedet.

Som menneskene som bruker teknologien vår: ‘Different is in our DNA’.
 

Lytter til kundenes stemme

Fra første dag har vi bygget vårt omdømme - og vår suksess i markedet - på kundenes behov, mål og krav. Ved å snakke med dem, planlegge med dem, og viktigst av alt, å lytte til dem, har vi utstyrt våre TOUGHBOOK robuste PC-er og nettbrett med teknologi som er unikt designet for å slå tilgangsbarrierer som møter hver dag i en rekke bransjer.

Hver form og funksjon på hver bærbare, nettbrett eller håndholdte enhet er laget spesielt for formål. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Uansett hvilke utfordringer og forhold dine mobile ansatte står overfor i deres daglige jobbarbeidsliv, har TOUGHBOOK allerede blitt testet grundig for å tåle dem, og holde teamene dine produktive, effektive og lønnsomme.

Det er grunnen til at i dag, når folk beskriver eller diskuterer holdbare eller robuste bærbare datamaskiner, sier de ganske enkelt ‘TOUGHBOOK’. 

 

* VDC Reserach, mars 2020