Phone number: (+47) 67 91 78 00
  • Everything proof

    Including the future

    TOUGHBOOK 40

    14” fully-rugged laptop

Bli kjent med Toughbook 40

Møt den tøffeste TOUGHBOOK til nå.

For driftskritisk arbeid trenger du en uovervinnelig datamaskin. Toughbook 40 tåler støv, fall, vann og ekstreme temperaturer for uavbrutt ytelse under de tøffeste forhold.

Og med uovertruffen tilkobling er den ikke bare bygget for å vare – den er bygget for å fremtidssikre driften din.

Robust. Smidig. Tilpasningsdyktige.

Kan tilpasses ethvert oppdrag, fleksibelt under alle forhold

I tillegg til et batteri som kan byttes av brukeren, RAM og SSD, har TOUGHBOOK 40 bærbar PC fire andre utvidelsesområder, for eksempel for smartkort- og fingeravtrykkslesere, inkludert en flerbrukerautentisering for når den bærbare PCen brukes av et team.

Tilpasningsdyktige
diskret

Designet for diskresjon

På veien eller i felten er TOUGHBOOK 40 bærbar PC utstyrt for kjøretøydiagnostikk og vedlikehold samt forsvarsopplæring.

Den har også et nytt helt svart eksteriør, og en one touch Concealed Mode-funksjon, noe som gjør den til den perfekte partneren for operasjoner som krever diskresjon.

Ingen flere enhetsfeil, nedetid eller avbrutt arbeid

Denne enheten er utviklet fra grunnen av for å brukes på farten og i tøffe miljøer, og er testet etter militær standard (MILSTD810H) og er den første TOUGHBOOK bærbare PCen som inneholder en fullstendig IP66-klassifisering. Den er også bygget for å tåle fall på opptil 180 cm, samt slag, vibrasjoner og ekstreme temperaturer for optimal pålitelighet i alle miljøer.

Få optimalisert tilkobling takket være 4G LTE med mulighet for 5G – begge tilbyr eSIM-støtte. Med en fireveis antennekontakt og opptil 36 timers batterilevetid (takket være valgfri hot-swap batteribytte) vil teamet ditt alltid kunne kommunisere, få tilgang til kritisk informasjon og rapportere i sanntid når de er på farten.

ingen flere feil
fremtidsbevis

Fremtidssikker ytelse

Det er ikke bare bygget tøffere. Den er bygget smartere, raskere og smidigere. Windows 11 Secured-Core PC er utstyrt med en Intel Core i5- eller i7 vPro-prosessor og opptil 64 GB RAM.

Full HD-berøringsskjermen er utformet for å holde driften rask og sømløs med høy lysstyrke for perfekt klarhet om natten og i det lyseste sollyset. Dessuten oppdager den automatisk mellom penn, finger, hanske eller våt hånd og bytter automatisk til den mest passende modusen.

Bedriftssikkerhet – rett fra esken

Microsofts PC-teknologi med sikker kjerne gir enhets-, identitets- og databeskyttelse på alle nivåer – maskinvare, firmware og programvare. For sikkerhet på høyere nivå er den bærbare PCen også kompatibel med et Webkamera som støtter Windows Hello for biometrisk brukergodkjenning, HURTIG RELEASE SSD og smartkort- og HF-RFID-leser.

bedriftssikkerhet
komplementært tilbehør

Komplementært tilbehør, kjøretøyfester og dokkingstasjoner

Endre kopien slik at den samsvarer med de andre sidene, med hyperkoblingen i teksten: Robust og grundig testet, for maksimal bekvemmelighet og sikkerhet ute i feltet. Bygget for formålet og designet for å matche måten du jobber på.

Realiser det sanne potensialet til enhetene dine i dag. Utforsk TOUGHBOOK-tilbehør og kjøretøyfester her.

Utforsk TOUGHBOOK 40 ytterligere

TOUGHBOOK 40

 


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt. En av våre Panasonic-eksperter vil mer enn gjerne hjelpe.

KONTAKT OSS HER >

Klar til å tjene

forsvar

Forsvar

Ideell for trenings- og testmiljøer. Koble i sanntid til driftskritiske backend-systemer og kartdata. Beskytt viktig informasjon - raskt - med en flyttbar SSD som standard (pluss fremtidige Viasat-alternativer), og skjul modus, som umiddelbart mørkner enhetens skjerm, suspenderer funksjoner og kutter radiooverføringer.

Verktøy

Verktøy

Designet for komplisert arbeid under alle forhold. Effektiviser inspeksjoner av rørledninger og solcellepaneler med berøringsskjerm med høy lysstyrke, robust værbestandighet og ekspansjonsområde bak. Forbedre vedlikeholdet av kraftverk med kablet tilkobling til bryterskapet.

politi

Politi

Møt din nye partner for driftskritisk arbeid på veien. Få fart på driftstjenesten i politibiler som ruting og nummerskilt eller mistanke om identifikasjon med en ID-kortleser og billisenskontroll. Koble til og kommuniser umiddelbart med back office fra en politibil med tastaturinngang.

"Fra soldaten på operasjoner og politibetjenten i bilen til teknikerne ved veikanten og ingeniørene i felten, tar den nye TOUGHBOOK 40 robust databehandling til et nytt nivå med tilpasningsevne for forskjellige oppgaver, datakraft, kommunikasjon og sikkerhet."

Dirk Weigelt, europeisk produktsjef hos Panasonic Mobile Solutions Business

bilde av sitat

Omdefinerer robust i mer enn 25 år

Noen av de mest holdbare datamaskinene som eksisterer

PC-bransjens laveste feilfrekvens, og 7 ganger mer pålitelig enn bransjegjennomsnittet.

Tungvekter i lett format

De er kanskje robuste i militær klasse, men de er de letteste og mest kompakte av sitt slag.

Batterier som varer

Med opptil 40-timers driftsfunksjoner og alternativer for hot- og warmswap bytte kan de håndtere flere skift og flere arbeidere.

Alltid tilkoblet i -feltet

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS og optimaliserte antenner.

Overlegne skjermer

Forsterkede, antirefleksive, hanskeaktiverte flerberøringsskjermer for uforstyrret og sømløs drift. Innendørs og ute. Uansett lys. Uansett vær.

Ett kontaktpunkt – en verden av service

Du får støtte fra konsept til utrulling til bruksslutt, enten du trenger tilpasning, teknisk rådgivning, administrasjon, standard 3-års og 5-års utvidede garantier eller kjøretøyintegrasjon.

Prøvde. Testet. Klarerte.

Kåret til den mest pålitelige LEVERANDØREN av PC-løsninger i Europa og Nord-Amerika.

Dedikert tilbehør

Smartkort- og fingeravtrykkslesere, strekkodeskannere, pekepenner, bærbare skrivere, stemmetilbehør og mer.

Verdi som ikke vil bli slått

TOUGHBOOK leverer de laveste totale eierkostnadene (TCO) i mobil databehandling. (Sjekk ut vår TCO kalkulator her). Og en oppnåelig avkastning på investeringen (ROI) bare det første året. Lær mer i vår korte whitepaper her.

Støtte som går utover maskinvaren

Panasonic ProServices-teamet vårt støtter kunder fra konsept til distribusjon til sluttbruk og mer. Og våre 3-årige standard- og 5-års utvidede garantier gir lengre støtte enn noe annet på markedet, med noen av de raskeste reparasjons- og erstatningstidene for enheter

tilpasning

Tilpasning: merkevarebygging, apputvikling og mer

overvåking av enheter

Enhetsovervåking og -administrasjon

optimalisert sikkerhet

Optimalisert sikkerhet

Garantier

Omfattende og utvidede garantier

kjøretøy

Integrering av kjøretøy

tredjepart

Sertifisert tredjepartsprogramvare

programvare

Programvareutvikling

brukeropplæring

Brukeropplæring og teknisk rådgivning

verdensledende Microsoft-sikkerhet

Verdensledende Microsoft-sikkerhet

Windows-beskyttelse® og produktivitet

Toughbook Windows-enhetene våre integreres enkelt med din eksisterende infrastruktur. Installert med den nyeste secured-core Windows-teknologien, inkludert fingeravtrykkslesere, programvare for ansiktsgjenkjenning og optimalisert BIOS-firmware.

Ikke bare kan du se frem til økt effektivitet, men også enhet, identitet og databeskyttelse på alle nivåer – maskinvare, firmware og programvare – i hele flåten.

Robust og klar

TOUGHBOOK 40

 


Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt. En av våre Panasonic-eksperter vil mer enn gjerne hjelpe.

KONTAKT OSS HER >