Phone number: (+47) 67 91 78 00
Phone number: (+47) 67 91 78 00
Current language: Norsk
  • Hvilken enhet er den rette for deg?

Hvilken enhet er den rette for deg?

Fra refill til inspeksjoner og reparasjoner. Når det kommer til forsyningsbransjen og felttjenester, forstår vi at operativsystem, skjermstørrelse, batterilevetid og Wi-Fi-tilkobling er viktige faktorer å overveie når du velger maskiner til ingeniører og ansatte.

De trenger en mobil dataløsning som yter usedvanlig bra i alle miljøer, og til enhver oppgave.

Opplysningene nedenfor hjelper deg med å beslutte hvilken Toughbook- eller Toughpad-enhet som er best egnet til din virksomhet. 

 

10,1 tommers CF-20 konvertibel notebook 

Toughbook CF-20 leverer et nytt nivå av uovertruffen allsidighet for mobil data i næringslivet, som første fullt robuste notebook med avtakbar skjerm. Den gir det beste av det beste for alle som er på farten i arbeidet, og den oppfyller alle forretningsbehov med sine seks forskjellige modi.

10,1 tommers FZ-G1-nettbrett

Det helrobuste 10,1 tommers nettbrettet Toughpad FZ-G1 med Windows 8.1 Pro kombinerer lettvektsdesign, forretningsutvidelsesporter og holdbarhet for det ultimate innen mobildata.

7 tommers FZ-M1-nettbrett 

Disse fullstendig robuste nettbrettene med Windows 10 Pro eller Android KitKat for bruk i felten er kompakte og lette, gir bred funksjonalitet og fremragende holdbarhet for utendørs bruk.

5 tommers FZ-E1- og FZ-X1-nettbrett

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 kombinerer de beste funksjonene for håndholdte enheter, smarttelefoner og strekkodelesere (tilleggsutstyr) i ett enkelt, robust og hardtarbeidende 5 tommers nettbrett med operativsystemet Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7 tommers FZ-N1 og FZ-F1 håndholdt

Disse håndholdte enhetene er svært lette og tynne og har smarttelefonfunksjonalitet og innebygde strekkodelesere som gir rask og enkel skanning. Også tilgjengelig i Windows og Android OS.