• Hvilken enhet er den rette for deg?

Hvilken enhet er den rette for deg?

Viktige faktorer å vurdere når du skal velge datamaskiner til bruk i produksjons-, lager- og leveringsvirksomheter er, slik vi ser det, operativsystem, skjermstørrelse og hvor god mobil- og WiFi-tilkoblingsevnen er.

Informasjonen nedenfor hjelper deg med å bestemme hvilken Toughbook eller Toughpad-enhet som passer best til din bedrift. 

10,1 tommers CF-20 konvertibel notebook 

Toughbook CF-20 tilhører et nytt nivå innen mobil databehandling for virksomheter, som den første fullstendig robuste, avtagbare notebook-enheten. Den gir det beste av det beste for alle som er på farten i arbeidet, og den oppfyller alle forretningsbehov med sine seks forskjellige modi.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5 tommers FZ-E1- og FZ-X1-nettbrett

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 kombinerer de beste funksjonalitetene for håndholdte enheter, smarttelefoner og strekkodeleser (tilleggsutstyr) i ett enkelt robust og hardtarbeidende 5 tommers nettbrett med operativsystemet Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7” FZ-N1 og FZ-F1 håndholdt

Disse håndholdte enhetene er svært lette og tynne og har smarttelefonfunksjonalitet og innebygde strekkodelesere som gir rask og enkel skanning. Også tilgjengelig i Windows og Android OS.

10,1 tommers FZ-G1-nettbrett

Den fullstendig robuste Toughpad FZ-G1 er et nettbrett på 10,1 tommer med Windows 8.1 Pro som kombinerer lett utforming, porter for bedriftsutvidelse og holdbarhet for den ultimate enheten for mobil data.

7 tommers FZ-M1-nettbrett 

Disse fullstendig robuste nettbrettene med Windows 10 Pro eller Android KitKat for bruk i felten er kompakte og lette, gir bred funksjonalitet og fremragende holdbarhet for utendørs bruk.