• Hvilken enhet er den rette for deg?

Hvilken enhet er den rette for deg?

Vi forstår at operativsystemer, skjermstørrelsen og evnen til å tilby sterk mobil- og WiFi-tilkobling er viktige faktorer du vurderer når du velger datamaskiner for miljøer for lager- og materialhåndteringsvirksomhet.

Informasjonen nedenfor hjelper deg med å bestemme hvilken Toughbook eller Toughpad som passer best til din bedrift.

13.3" CF--D1 Diagnostikk Nettbrett

Toughbook CF-D1 er et unikt verktøy. Det har en unik evne til å forvandle måten diagnoseteknikere jobber på, både på og utenfor verkstedet. 

10,1 tommers CF-20 konvertibel notebook

Toughbook CF-20 tilhører et nytt nivå innen mobil databehandling for virksomheter, som den første robuste notebook med avtagbar skjerm. Den gir det beste av det beste for alle som er på farten i arbeidet, og den oppfyller alle forretningsbehov med sine seks forskjellige modi.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
10.1” FZ-G1 Tablet
10,1 tommers FZ-G1-nettbrett

Den fullstendig robuste Toughpad FZ-G1 er et nettbrett på 10,1 tommer med Windows 10 Pro som kombinerer lett utforming, porter for bedriftsutvidelse og holdbarhet for den ultimate enheten for mobil data.

7 tommers FZ-M1- og FZ-B2-nettbrett

Disse fullstendig robuste nettbrettene med Windows 10 Pro eller Android KitKat for bruk i felten er kompakte og lette, gir bred funksjonalitet og fremragende holdbarhet for utendørs bruk.

7” FZ-M1 and FZ-B2 Tablet
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5 tommers FZ-E1- og FZ-X1-nettbrett

Toughpad FZ-E1 og FZ-X1 kombinerer de beste funksjonalitetene for håndholdte enheter, smarttelefoner og strekkodeleser (tilleggsutstyr) i ett enkelt robust og hardtarbeidende 5 tommers nettbrett med operativsystemet Windows Embedded 8.1 Handheld eller Android 4.2.2.

4,7 tommers FZ-F1 og FZ-N1 håndholdt enhet

Disse håndholdte enhetene er svært lette og tynne og har smarttelefonfunksjonalitet og innebygde strekkodelesere som gir rask og enkel skanning. Tilgjengelig med Windows 10 IoT Mobile Enterprise eller Android 5.1.1 med Android for Work-funksjonalitet.

4.7” FZ-F1 and FZ-N1 Handheld