• Fastmontert datamaskin eller fleksibel mobil enhet?

Fastmontert datamaskin eller fleksibel mobil enhet?

Hos Panasonic mener vi at robuste nettbrett gir betydelige og håndfaste fordeler sammenlignet med de tradisjonelle fastmonterte datamaskinene.

Hvert år vil alle gaffeltruckene dine på et tidspunkt være ute av drift, enten på grunn av planlagt service eller uplanlagt vedlikehold. Hvis dette gjelder for en stor flåte, kan det føre til flere hundre tapte arbeidstimer.

Forhindre underskudd

Hvis datamaskinene er fastmonterte på gaffeltruckene, mister du også hundrevis av timer med databehandlingstid, noe som vil ha en betydelig innvirkning på produktiviteten til de ansatte, produksjons- og leveranseprosesser og til slutt på resultatet til virksomheten.

På samme måte så vil du få samme negative innvirkninger når en fastmontert datamaskin må repareres, få utført service eller oppdateres – både gaffeltrucken og datamaskinen vil være ute av drift.

Men med et robust nettbrett vil disse problemene ikke oppstå. Nettbrett kan byttes mellom kjøretøy under vedlikehold, noe som betyr kontant produktivitet. Og når nettbrettet må vedlikeholdes, kan det enkelt erstattes.

For enda større oppetid, Panasonics robuste nettbrett og bærbare PC-er støttes av spesialist dokker som har VESA monteringsplater . Som betyr at de kan flyttes enkelt og sikkert fra braketten til braketten, og kjøretøy til kjøretøy.