• Supermarkeder

Supermarkeder

Det er ingen enkel oppgave å støtte driften av et supermarked. Tilbudene endres stadig. Produkter må administreres fortløpende. Kundeservice av høy kvalitet er et konstant krav. Derfor trenger dine ansatte å vite at de har enkel tilgang til støtte og informasjon som gjør at de kan møte alle disse utfordringene, hvor som helst og når som helst.

Slipp Internett inn i butikken
Som en omni-channel-bedrift må du integrere kundeopplevelsen for hver enkelt kunde. Panasonics teknologi gjør dette mulig. Ved å koble samen butikktjenestene dine på Internett og i den virkelige verden, kan vi hjelpe deg med å knytte sammen tilbudene og informasjonen du leverer over Internett med det du leverer i butikken. 

Utstyrt med en Toughpad eller Toughbook kan dine ansatte gi kundene en grundig innføring i produktene og tilbudene dine, på en mye mer effektiv og produktiv måte enn du kan oppnå med en ubemannet kiosk. Slik salgsassistanse gjør at kundene blir bedre informert og mer fornøyde, og øker sjansene for at de vil kjøpe mer og komme regelmessig tilbake.

Effektiv støtte for egenskanning
Selv om den er ment å gi en mer praktisk brukeropplevelse for kundene, kan selvbetjeningsskanning noen ganger fungere mot sin hensikt, fordi det ofte oppstår situasjoner som må handteres av ansatte. Hvis alle ansatte har hvert sitt Toughpad-nettbrett, kan kundene komme direkte til dem for å be om hjelp med forespørsler, få forklart hvor de kan finne produkter de leter etter, eller få svar på spørsmål angående produktene eller -tilgjengelighet.

Integrert strekkodeavleser for vareopptelling
Hvis vi ser bort fra kundeservice, kommer Toughpad-nettbrett til sin fulle rett når de brukes til kontinuerlig vareopptelling. Integrerte strekkodeavlesere – en funksjon mange andre nettbrett ikke kan måle seg med – betyr at kontroll av varebeholdning, påfylling og styring blir en enkel, presis aktivitet, med informasjon som kan sendes i sanntid til bestillingssystemer på kontoret og til terminaler ved salgspunktet, slik at dine ansatte kan yte bedre kundeservice.

Høy ytelse ved salgspunktet
Panasonic tilbyr også en rekke POS-løsninger som er konstruert for å tåle alle utfordringer som oppstår når man skal betjene kunder ved en salgsdisk. Vi har nesten tretti års erfaring med detaljhandel og teknologisk ledelse, og kan derfor tilby systemer som gir deg fleksibiliteten, ytelsen og de lave totalkostnadene for eierskap som bedriften din trenger.

Opplæring av personalet
Takket være Toughpad-nettbrett kan du eliminere fjellet av dokumentasjon og papirarbeid som ofte følger med opplæring av personalet. Med våre 20" 4K-nettbrett kan ansatte læres opp i butikken, med eksepsjonelt detaljerte oversikter og bilder som gir dem klarest mulig visning av informasjon f.eks. av butikkoppsett eller bestillingsprosesser. Ved å koble sammen nettbrett fra forskjellige butikker og til og med forskjellige land, kan supermarkedkjeder sørge for at hver eneste ansatte i hver eneste butikk i kjeden deres læres opp til å følge samme produktoppsett samtidig, og at alle oppdateringer og endringer deles til alle butikker øyeblikkelig.

Hvilke enheter er best egnet for supermarkeder?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Et vifteløst Windows 8.1-nettbrett (7" skjerm) med integrerte alternativer, slik som en strekkodeavleser eller en magnetstripeleser. De kompakte dimensjonene og den kraftige kapasiteten betyr at det passer perfekt for mange aspekter av detaljhandelen, både i butikken og lenger unna.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 og holder til å ha på disken (POS)

En kombinasjon av et lett, robust Windows 8.1-netbrett med en svært fleksibel holder, forbedrer kundeservicen og sparer plass på salgspunktet.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 og FZ-X1

Robuste 5" nettbrett, som kombinerer fordelene av alle mobilformfaktorer med alternativer for avlesing av strekkoder, noe som gjør dem ideelle for lagerstyring og revisjon.

Finn ut mer

Toughpad UT-MB5

Verdens første 20" 4K-nettbrett, med robust slitestyrke og skjerm med utrolig høy oppløsning.

Finn ut mer

Toughpad UT-MB5
Point-of-Sale Systems (POS) JS-970
Salgspunkt (POS)-systemet JS-970

JS-970 er kompatibel med en rekke Microsoft Windows-operativsystemer, og har et fleksibelt, modulært alt-i-ett design og utskiftbare skjermer. Dette gjør at det øker produktiviteten, reduserer nedetid og holder vedlikeholdskostnadene nede.

Finn ut mer