• Hotell- og reiseliv

Hotell- og reiseliv

Enten det er snakk om et cruiseskip, et hotell eller en restaurant, avhenger ryktet – og suksessen – til enhver bedrift i hotell- og reiselivsnæringen av hvor effektiv og god kundeservice som leveres. Ved hjelp av vår spesialiserte detaljhandelteknologi, kan du oppnå de høyeste service-standarder og forbedre produktiviteten til bedriften din innenfor alle deler av virksomheten. 

Raskt, effektivt og fleksibelt mottak av bestillinger
På et hotell eller i en restaurant kan et Toughpad-nettbrett hjelpe dine ansatte med å ta bestillinger direkte ved bordet, på en mer nøyaktig og effektiv måte enn du noensinne kunne oppnådd med et papirbasert system. Kundene vet øyeblikkelig om noe ikke er tilgjengelig, de kan informeres om spesielle tilbud eller menyelementer (med tilhørende bilder) mens de bestiller, og bestillingene kan sendes direkte til kjøkkenet, uten fare for feil eller forsinkelser.

Mange bruksområder til sjøs
På et cruiseskip kan Panasonics POS-arbeidsstasjoner brukes til å levere de mange forskjellige detaljhandeltjenestene kundene forventer å møte. Når det gjelder passasjeradministrasjon, er Toughpad-nettbrettet et ideelt verktøy når staben skal utføre navneopprop, fordi den kan telle antall på- og avstigninger helt nøyaktig. 

Mer engasjerende kampanjer
Utstyrt med Toughpad-nettbrettet kan dine ansatte fungere som mobile markedsføringseksperter, og samhandle med gjester, kunder og passasjerer mens de beveger seg rundt på skipet eller hotellet ditt. Øyeblikkelig oppdatert informasjon om aktiviteter eller spesielle kampanjer, kan vises tydelig på skjermen og deles med kundene, noe som øker engasjementet hos kundene og får flere til å benytte seg av kampanjene. 

Ajourhold når du trenger det mest
Ajourhold er et konstant behov i enhver hotell- og reiselivssammenheng. Med et Toughpad-nettbrett kan dine ansatte i felten utføre nødvendig arbeid på en rask og enkel måte. La oss for eksempel forestille oss en fornøyelsespark. En ingeniør må som regel arbeide ute, uten tilgang til strøm, noen ganger i dårlig vær og omgitt av jord, støv og vann. Med et nettbrett som Toughpad FZ-E1 for hånden blir alle disse utfordringene ubetydelige. Lang batterilevetid gjør at strøm ikke er noe problem. Robuste funksjoner gjør at utendørsarbeid under tøffe forhold ikke stanser vedkommende. Wi-Fi, 4G og talekapasitet gir full brukerstøtte i felten. Det kraftige Windows-operativsystemet har all den behandlingskapasiteten som trengs for å gi nøyaktige diagnoser av problemer og skjermen som er tilpasset lesning utendørs, gjør at man kan arbeide hvor som helst der det er behov for det.

Hvilke enheter er best egnet for hotell- og reiseliv?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

Et vifteløst Windows 8.1-nettbrett (7" skjerm) med integrerte alternativer, slik som en strekkodeavleser eller en magnetstripeleser. De kompakte dimensjonene og den kraftige kapasiteten betyr at det passer perfekt for mange aspekter av detaljhandelen, både i butikken og lenger unna.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 og holder til å ha på disken (POS)

En kombinasjon av et lett, robust Windows 8.1-netbrett med en svært fleksibel holder, forbedrer kundeservicen og sparer plass på salgspunktet.

Finn ut mer

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 og FZ-X1

Robuste 5" nettbrett, som kombinerer fordelene av alle mobilformfaktorer med alternativer for avlesing av strekkoder, noe som gjør dem ideelle for lagerstyring og revisjon.

Finn ut mer

Salgspunkt (POS)-systemet JS-970

JS-970 er kompatibel med en rekke Microsoft Windows-operativsystemer, og har et fleksibelt, modulært alt-i-ett design og utskiftbare skjermer. Dette gjør at det øker produktiviteten, reduserer nedetid og holder vedlikeholdskostnadene nede.

Finn ut mer

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970